ETTERTRAKTET: Virgil van Dijk er imidlertid fremdeles Southampton-spiller.
ETTERTRAKTET: Virgil van Dijk er imidlertid fremdeles Southampton-spiller. Foto: Olly Greenwood

Fotballryktene: – De er favoritter til å hente ham i januar

Liverpool skal vurdere å gjøre et nytt forsøk på å hente Virgil van Dijk i januar-vinduet. Timo Werner kobles også til Merseyside-klubben. Les dagens fotballrykter!

Liverpool vil prøve å hente Southamptons Virgil van Dijk i januar-vinduet, hevder Mirror som samtidig skriver at Liverpool nå er favoritter til å kapre nederlenderen.

Virgil van Dijk var gjenstand for sommerens mest langtrukne saga og har nettopp blitt re-introdusert i laget til Southampton etter at overgangsvinduet stengte.

Spanske Mundo Deportivo skriver at Liverpool, Barcelona og Real Madrid alle er interesserte i RB Leipzigs tyske spiss Timo Werner (21).

Werner nådde for øvrig forsider verden over tirsdag da det ble kjent at han måtte byttes ut i kampen mot Besiktas på grunn av for mye støy fra tribunen. Unggutten har også rukket å bli upopulær blant deler av den tyske fansen, til tross for at han har gjort sakene sine godt på landslaget. Les mer om hvorfor her.

Mirror rapporterer at Cristiano Ronaldo skal ha bedt Real Madrid om ikke å hente Edinson Cavani. Paris Saint-Germain-spissen har havnet i en svært offentlig krangel med Neymar, og Real Madrid skal ha vurdert å prøve seg på uruguayaneren i januar.

Ronaldo vil imidlertid ikke brytes opp fra partnerskapet med Karim Benzema og skal ha blokket Reals forsøk på å hente Bayern Münchens Robert Lewandowski av samme grunn, melder Mirror videre.

Ademola Lookman (19) var et frisk pust for Everton i vår, men har fått lite tillit av Ronald Koeman denne sesongen. Nå skriver Mirror at Tottenham følger ungguttens situasjon nøye. Også Crystal Palace og Huddersfield skal være interesserte i nittenåringen.

David Silva (31) har lagt kontraksforhandlingene med Manchester City på is, og ifølge italienske Tuttomercato skal AC Milan være en av klubbene som er interesserte i å hente den lille spanjolen. Silva har to år igjen av kontrakten med de lyseblå.

West Ham-unggutten Reece Oxford (18) gikk noe overraskende på lån til tyske Borussia Monchengladbach i sommer, men har ennå ikke fått spilletid i Bundesligaen-klubben. Nå skriver ESPN at den allsidige forsvar- og midtbanespilleren vil returnere til West Ham i desember.

Roy Hodgson har ifølge Croydon Advertiser avvist at Crystal Palace vurderer å hente Carlton Cole (33).