Bekreftet: Fast & Furious kommer til Norge med heftig show

Dette lukter svidd gummi lang vei. Se video:

Det var nok ingen som helt skjønte hvilken kassasuksess man skapte, da den første Fast & Furious (F&F)-filmen ble laget.

I dag er det åtte filmer ute – og filmene er smått legendariske, selv om de ikke alltid får de høyeste terningkastene.

Ikke minst er filmene populære her hjemme i Norge. Gatebilmiljøet er stadig voksende – noen av F&F-bilene som er kjente fra filmene, har sågar funnet veien til norske eiere etterpå.

Filmskaperne har i alle filmene vært opptatt av å presentere banebrytende og spektakulær action – med biler i hovedrollen.

Nå er det duket for Fast & Furious Live Show, som skal bli en slags forlengelse av actionsekvensene i filmene. Dette vil ha premiere i London 19. januar. Men kommer også til Norge.

Nå kan Fast & Furious-bilen bil din

Telenor Arena

Premiere avholdes i den verdensberømte O2 Arena. Deretter følger en omfattende turnè, før de kommer til Oslo og Telenor Arena i juni 2018.

Handlingen og spenningen er naturligvis hentet fra filmserien.

Tre av bilene du kan forvente å se i aksjon når Fast & Furious blir live show – som også kommer til Norge, og Telenor Arena.
Tre av bilene du kan forvente å se i aksjon når Fast & Furious blir live show – som også kommer til Norge, og Telenor Arena.

Interessen for filmbilen i Troms er skyhøy

To timer

Showet er på to timer, og sies å være en av de mest spektakulære arena-produksjonene noensinne.

Det blir heftig presisjonskjøring og nyskapende stunts som utfordrer fysikken. Både favorittbilene og kjente scener fra filmene vil gjøre at fansen kjenner seg igjen.

– Fast & Furious Live vil gi publikum verden rundt opplevelsen av ekstrem actionscener og sekvenser gjennom autentisk og levende opplevelse, sier Vince Klaseus, president i Universal Brand Development.

Bilen til Thomas får jentene til å hyle

Kjenne varmen fra flammene

I en pressemelding heter det videre at publikum vil kjenne varmen fra den flammene eksosen og se motor-akrobatikk som scene etter scene utfolder seg sammen med avansert teknologi.

Det blir med flere av de originale biler fra filmene, samt eksakte kopier av favoritter. Alt fra Dom's legendariske Dodge Charger til The flip car fra Fast & Furious 6, Fast & Furious Live.

Gatebil-Asim: Rullestol var aldri noe alternativ

Tusenvis av stuntartister søkte

Tusenvis av stuntartister og sjåfører søkte jobb til denne produksjonen. Og etter omfattende auditions har det ultimate teamet startet en fire måneders treningsleir.

– Sammen med noen av verdens ledende parkour-idrettsutøvere utgjør de en global cast som vil utføre utrolige stunts som aldri før er sett live med publikum tilstede, avsluttes det i pressemeldingen.

Filmer at de kjører Lamborghini i 336 km/t – så smeller det