MÅLTØRKE: Carlton Cole har ikke hatt mye å juble for de siste sesongene. Nå er han aktuell for Premier League-comeback.
MÅLTØRKE: Carlton Cole har ikke hatt mye å juble for de siste sesongene. Nå er han aktuell for Premier League-comeback. Foto: Kirsty Wigglesworth

Fotballryktene: – Har ikke scoret ligamål på tre år - nå kan han bli Palaces redningsmann

Carlton Cole floppet i Indonesia - nå vil Hodgson hente spissen. Les torsdagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om overgangsvinduet er stengt, kan fortsatt Premier League-klubbene hente kontraktløse spillere. Det er noe Crystal Palace vurderer å gjøre. Klubben, som ennå ikke har scoret denne sesongen, har mange angripere ute med skade, og det kan bety at Roy Hodgson og co. vil hente en gammel kjenning tilbake til ligaen. Ifølge Daily Mirror skal 33-årige Carlton Cole være en het kandidat. Den tidligere West Ham-spissen er klubbløs etter et mislykket og målløst opphold i indonesiske Persib Bandung. Kan han være mannen som scorer Palaces første ligamål for sesongen, tro?

Forrige gang Cole scoret et ligamål var for West Ham i 2014. Siden den gang har han vært i klubbene Celtic, Sacramento Republic og Persib Bandung - uten å score ett eneste ligamål... Det skal sies at han hadde en cupscoring for Ronny Deilas Celtic mot Stranraer i januar 2016.

Manchester United-sjef José Mourinho skal være interessert i Romas Radja Nainggolan. Det skriver The Sun. Mourinho skal være en stor beundrer av den belgiske midtbanespilleren.

Aston Villa-unggutten Keinan Davis har vist svært lovende takter i sesongåpningen. Ifølge Daily Mirror var Manchester United, Arsenal og Everton alle tilstede med speidere da 19-åringen scoret i 4-0-seieren mot Burton. Det var angriperens andre ligamål denne sesongen.

Real Madrid ønsker å hente Julian Draxler i januarvinduet. Det skriver Bild. PSG-spilleren må nok belage seg på å være bak stjernetrioen Mbappé, Cavani og Neymar i de fleste kampene. Tyskeren kom til klubben vinteren 2017.

Den tidligere Manchester United-spilleren Gabriel Heinze kan se ut til å få ny jobb i nærmeste fremtid. 39-åringen la opp i 2014, og har siden den gang vært manager for Godoy Cruz og Argentinos Juniors. Nå skriver El Grafico at argentineren kan komme til å ta over San Lorenzo.