Chelsea avgjorde på overtid: – Han scorer hver gang han kommer på banen

Michy Batshuayi ble matchvinner med kampens siste spark på ballen da Chelsea vant 2-1 borte mot Atlético Madrid i mesterligaen onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Atlético Madrid – Chelsea 1-2:

Før kampen mot Chelsea hadde Atlético Madrid under Diego Simeones ledelse vunnet 18 av sine 23 siste hjemmekamper i Mestesterligaen og holdt nullen i 16 av sine 19 kamper på eget gress.

Mot Chelsea ble den spanske storklubben satt ettertrykkelig på plass og vant 2-1 i Mesterligaens gruppespill onsdag kveld.

Se hvordan Chelsea vant i Spania i Sportsnyhetene øverst!

Michy Batshuayi ble matchvinner med kampens siste spark på ballen.

– Vi er veldig glade. Det var en tøff kamp mot et av de beste lagene i Europa. Vi fortjente å vinne denne kampen, sa Chelseas Eden Hazard til BT Sport.

– Vi spiller veldig godt for tiden. Vi har kvaliteter i laget til å vinne hver eneste kamp. Det var ikke lett her i Madrid, men vi klarte det. Atlético Madrid forsvarte seg godt. Michy Batshuayi scorer hver gang han kommer på banen. Han er en toppscorer og jeg er veldig glad på hans vegne, sa Hazard videre.

Manager Antonio Conte var høyt oppe etter seieren.

– Jeg er virkelig fornøyd for prestasjonen vår var veldig god. Vi spilte med lidenskap og personlighet for vi kom tilbake etter å ha ligget under. Vi spilte med konsentrasjon og scoret to mål og fortjente å vinne, sa han i et intervju vist på Viasat.

Costa på tribunen
Diego Costa, som fra januar vender tilbake til Atlético Madrid fra nettopp Chelsea, kunne fra tribuneplass se at hjemmelaget tok ledelsen da Antoine Griezmann effektivt scoret fra straffemerket etter 40 minutters spill.

Chelseas David Luiz fikk slakt av engelske eksperter for å ha skaffet Atlético straffesparket.

– For en latterlig felling av David Luiz. Det var latterlig, unødvendig og irriterende, sa BBC-ekspert Ian Wright om brasilianeren.

Men Chelsea slo tilbake. Spanjolen Álvaro Morata headet vakkert inn utligningsmålet etter en times spill.

– For et resultat!
Og på overtid avgjorde Michy Batshuayi kampen for Chelsea. Han avsluttet et vakkert angrep og satte inn vinnermålet på omtrent det som var kampens siste spark på ballen. TV-bildene viste at Diego Costa, som fremdeles er Chelsea-spiller, så nedbrutt ut på tribunen.

– For et resultat av Chelsea. Det var rett og slett strålende. Nå har de et fantastisk utgangspunkt for å komme seg videre. De topper sin gruppe. Det spørs om noen andre engelske lag hadde klart en slik prestasjon mot et så godt lag, konkluderte BBC-ekspert Danny Mills etter Chelseas snuoperasjon i Madrid.

Startet på benk
I den andre kampen i gruppe C tok Roma med seg alle poengene fra Aserbajdsjan i møtet med Tarik Elyounoussis Qarabag.

Kostas Manolas og Edin Dzeko sendte Roma opp i 2-0-ledelse før kvarteret var spilt, men Pedro Henrique reduserte for hjemmelaget etter knappe havtimen.

Etter hvilen presset Qarabag på for en utligning, mens Roma til tider hadde mer enn nok med å forsvare seg. Elyounoussi startet på benken, men kom inn da det gjensto et kvarter av kampen.

Han kom seg til en skuddmulighet fra kanten, men sendte skuddet et godt stykke utenfor mål. Chelsea, som åpnet mesterligaen med 6-0-seier over Qarabag, topper nå gruppe C med seks poeng etter to kamper.

Roma, med fire poeng, er nummer to, mens Atlético Madrid ligger på tredje med ett poeng. Qarabag ligger sist med null poeng.

I neste runde tar Chelsea imot Roma på Stamford Bridge, mens Atlético Madrid møter Qarabag borte. Kampene spilles 18. oktober.