Oppgitt Ronaldo: – Jeg er overrasket over hva folk kan si om meg

Cristiano Ronaldo slår tilbake mot kritikken og avslører at det ikke er sikkert at han skriver under på en ny kontrakt med Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Cristiano Ronaldo blir eldre, men det påvirker ikke prestasjonene på banen.

Den regjerende Ballon d'Or-vinneren scoret to av målene da Real Madrid slo Borussia Dortmund i Mesterligaen tirsdag kveld.

Det var portugiserens 410. og 411. scoring i Ronaldos 400 kamp for Real Madrid.

Se Ronaldos fulltreffere i Sportsnyhetene øverst!

I Europas gjeveste klubbturnering har Ronaldo nå scoret 109 mål totalt, mens rivalen Lionel Messi har 96 mål, ifølge UEFA.com.

Likevel har Ronaldo måtte tåle mye kritikk etter to målløse kamper og sjansesløseri i La Liga hittil denne sesongen.

Slo kraftig tilbake mot kritikken
Etter sine to mål mot Dortmund slo Ronaldo kraftig tilbake mot kritikken i møtet med journalistene.

– Det virker som om jeg fortsatt må bevise i hver kamp. Jeg er overrasket over hva folk kan si om meg. Jeg er en perfekt profesjonell og har alltid ren samvittighet. Men kritikken blir bare verre og verre, sa en oppgitt Ronaldo, ifølge den spanske avisen AS.

32-åringens kontrakt med Real Madrid går ut etter sesongen 2021. I sommer florerte ryktene om at Ronaldo kunne komme til å forlate Bernabeu på grunn av den pågående etterforskning av skattesvik mot ham.

Nekter å svare på kontraktsspørsmål
På spørsmål om Ronaldo ønsker å skrive under på en ny kontrakt med Real Madrid, svarer superstjernen kryptisk.

– Det er et godt spørsmål, svarte Ronaldo på pressens spørsmål om han vil skrive under på en ny kontrakt.

– Disse tingene skjer naturlig, men kanskje kan presidenten gi et bedre svar enn hva jeg kan. Jeg er lykkelig og nyter min fotballtilværelse for tiden, fortsatte Ronaldo, før han gikk til et nytt angrep på media.

– Folk snakker om meg hver dag over hele verden, men jeg lever for fotballen og min familie – ikke for media. Noen ganger starter historiene Portugal, Spania eller til og med Tyskland, fordi folk snakker om deg når du er betydningsfull, konkluderte Real Madrids superstjerne.