Derfor inviterte Jakten-Ingvar på romantisk date i stampen

– Jeg fikk testet ut damene ved å invitere dem oppi badestampen, sier Jakten-bonden. Sniktitt på episode 5 her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten drar bøndene på gruppedate med sine seks friere på Hoel gård.

Det er nå seks friere skal bli til fire. Og det er er viktig valg, for det er disse fire frierne som neste uke får bli med bøndene hjem på gården til bonden.

Gruppedate i badestampen

Jakten-bonden Ingvar Alstad (31) fra Sparbu gjør alt for å sjarmere sine damer. Bonden tar blant annet med frierne oppi badestampen.

Se en smakebit av kveldens episode i videoen i toppen av saken.

– Jeg fikk testet ut damene litt ved å invitere dem i oppi stampen. Jeg fikk se hvor impulsive de er og tatt dem litt ut av komfortsonen. Jeg er en fyr som ikke trenger å planlegge så mye og liker å hoppe ut i det, og det var ingen av jentene som grein på nesen av det, sier Ingvar.

GRUPPEDATE: Ingvar Alstad sammen med sine seks friere som ble med videre på gruppedaten på Hoel gård. Foto: Espen Solli/TV 2
GRUPPEDATE: Ingvar Alstad sammen med sine seks friere som ble med videre på gruppedaten på Hoel gård. Foto: Espen Solli/TV 2

– Ikke kropp og hud fokus

Ingvar har ikke badestamp selv hjemme på gården, men har sagt til seg selv at han skal eie en når han har fylt 30 år. Da er det på høy tid for den 31 år gamle Jakten-bonden å skaffe seg en. Daten i badestampen på Hoel gård ble en fin opplevelse for Ingvar.

– Det skulle ikke være kropp og hud fokus, det var bare en fin plass og jentene var sporty og syntes det var gøy. Jeg er glad i å bade, og det aller beste er et friskt bad i et fjellvann, men en badestamp med seks friere er også flott, sier Ingvar.

Utfordrende date

For Jakten-bonden var det utfordrende å date seks damer samtidig.

– Det var spesielt og helt klart en utfordring og ikke noe barneskirenn, avslutter bonden muntert.

Se Jakten på kjærligheten mandager kl. 20.00 på TV 2. Du kan se alle episodene når du vil på TV 2 Sumo.