West Brom-sjefen forbannet på Arsenal-stjerne

West Bromwich-manager Tony Pulis nølte ikke med å kalle Arsenal-juvelen Alexis Sánchez en juksemaker etter mandagens Premier League-oppgjør.

Se intervjuet med Pulis etter kampen i videovinduet øverst!

Arsenal vant 2–0 på hjemmebane i London etter at Sanchez blant annet var svært involvert i ledermålet. Det var imidlertid en annen episode som involverte chileneren Pulis hadde bitt seg merke i.

Tidlig i kampen fikk Arsenal frispark i meget farlig posisjon rett utenfor 16-meteren etter at Sanchez tilsynelatende gikk svært lett i bakken i duell med West Brom-forsvarer Craig Dawson.

– Det mest skuffende er at Sanchez faller i forkant av det første frisparket. Det er juks, sa managerveteranen Pulis etter kampen.

Rett etterpå ville så West Bromwich ha straffespark da Jay Rodriguez gikk i bakken i duell med Arsenal-stopper Shkodran Mustafi, men dommer Robert Madley vinket spillet videre.

– Jay er en svært ærlig spiller, men ble ikke belønnet. Alle så hva som skjedde, sa Pulis.

– Sanchez filmer på det første frisparket og skulle hatt gult kort. Så kommer taklingen (på Rodriguez) i feltet. Dommeren hadde en strålende posisjon. Alle så selv hva som skjedde og kan gjøre opp sin egen mening, tilføyde han.

Senere i kampen fikk Arsenal straffe. Den satte Alexandre Lacazette i mål. Franskmannen scoret begge hjemmelagets mål.

(©NTB)