AMALIE TARGARYEN? Mange mener Farmens Amalie Snøløs er slående lik Game of Thrones' Danerys Targaryen.
AMALIE TARGARYEN? Mange mener Farmens Amalie Snøløs er slående lik Game of Thrones' Danerys Targaryen. Foto: Alex Iversen / TV 2 og Helen Sloan/ HBO.

Game of Farmen?

Farmen-Amalie stanses på gata av folk som tror hun er Game of Thrones-Daenerys

FLOSTERØYA (TV 2): – Det har vært mye oppstyr, sier Amalie Snøløs (21) om sammenligningen med superstjernen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innspillingen av Farmen på Sandvika gård utenfor Arendal er over, og deltakerne kan endelig snakke med pressen og poste ting på sosiale medier som de vil.

Og for Amalie Snøløs (21) fra Birkeland var det én ting som ble helt tydelig da mobilen kunne skrus på igjen etter oppholdet i «1917»:

I sosiale medier haglet det nemlig med kommentarer om hvor lik realitystjerna er en av hovedpersonene i fantasyserien Game of Thrones: Nemlig dragedronningen Daenerys Targaryen.

Daenerys Targaryen har langt, blondt hår og grønnblå øyne i tv-serien, og Snøløs' lange, lyse lokker kan utvilsomt få en til å se visse likheter.

– Helt utrolig

Selv syne Amalie Snøløs det er overraskende.

– Det utrolig at alle snakker om det. Det har vært veldig mye oppstyr rundt det! sier hun til TV 2.

Hun mener selv at hun ikke har gjort noe for å ligne på dragedronninga, som spilles av skuespilleren Emilia Clarke (30).

– Det er ikke bevisst i det hele tatt at jeg ligner på henne. Jeg prøver ikke å se ut som en annen person, jeg prøver bare å være meg selv. Men jeg tar det som et kompliment – Emilia Clarke er ei kjempeflott dame, sier hun.

Men det er ikke bare etter Farmen at Amalie har opplevd Game of Thrones-sammenligningen. Den har hun vært offer for lenge.

– Jeg har blitt stoppet av folk i utlandet som tror at jeg faktisk er henne. De spør om å få ta bilder og lurer på om jeg er khaleesi, sier Snøløs.

PÅ FARMEN: Amalie Snøløs omgitt av lyng og skog utenfor Sandvika gård på Flosterøya. Søndag kveld skal hun ut i tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2.
PÅ FARMEN: Amalie Snøløs omgitt av lyng og skog utenfor Sandvika gård på Flosterøya. Søndag kveld skal hun ut i tvekamp. Foto: Alex Iversen / TV 2.

Blir inspirert av Littlefinger

Amalie forteller at hun er stor fan av fantasyserien, men det er ikke Daenerys som er hennes store idol.

– Daenerys er veldig kul, men hun er ikke den aller flinkeste i Westeros. Jeg blir veldig inspirert av Littlefinger og Tyrion Lannister, og hvordan de opererer i det skjulte. Jeg liker Tyrion ekstra godt, fordi han er liten og undervurdert, men utretter store ting, sier Amalie.

– Har du latt deg inspirere av dem på Farmen?

– Hehe, ja, det kan nok tenkes, smiler Amalie.

Tidligere denne uka viste også 21-åringen seg fra en litt annen side, da hun avslørte at hun bevisst spolerte ukesoppdraget for storbonden Camilla Cox Barfot.

– Jeg er ikke bare søt og snill, skjønner du, avslørte hun i programmet.

Søndag kveld er Amalie førstekjempe, etter at storbonden Camilla Cox Barfot (31) valgte henne til kamp. Se hvordan det går på TV 2 søndag kveld kl. 20.00.