Spansk avis:

Cavani til Neymar: – Tror du at du er Messi?

Neymar skal være forbannet at Edinson Cavani takket nei til tilbudet på nesten ti millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Paris Saint-Germain knuste overgangsrekorden da Neymar ble signert fra Barelona for 2,2 milliarder kroner i august, men det er langt fra fryd og gammen i det franske hovedstadslaget.

Se Neymar score i Paris Saint-Germains storeseier over Celtic i Mesterligaen i Sportsnyhetene øverst.

Mot Lyon for en drøy uke siden kranglet den brasilianske superstjernen med Edinson Cavani om hvem som skulle ta et straffespark. Krangelen fortsatte etter kamp, og i garderoben måtte de to søramerikanerne skilles fra hverandre.

Den spanske avisen El País skriver at PSG-president Nasser Al-Khelaifi har gjort et forsøk på å ordne opp i uenighetene ved å tilby Cavani penger.

Samme avis skriver mandag ettermiddag at forholdet mellom Cavani og Neymar skal ha vært anstrengt helt siden brasilianeren kom til klubben.

– Og hvem er du? Tror du at du er Lionel Messi, skal Cavani har sagt til Neymar i det første møtet mellom lagkameratene i PSG-garderoben.

Cavani har en klausul i kontrakten på nesten ti millioner kroner på om han blir toppscorer i Ligue 1. Al-Khelaifi og PSG vil utbetale denne allerede nå – mot at han gir fra seg ansvaret for straffespark til Neymar.

Forslaget har blitt kontant avvist av Edinson Cavani, som skal ha støtte hos de fleste i spillerstallen fordi han hadde ansvaret før Neymar ankom klubben.

Hovedtrener Unai Emery, sportsdirektør Antero Henrique, kaptein Thiago Silva og visekaptein Thiago Motta har alle forsøkt å sette en stopper for konflikten, men Neymar skal være forbannet på at Cavani, som er nummer tre i rekken i kapteinskøen, ikke vil gi fra seg straffesparkene.

Dani Alves tok ballen fra Cavani og ga den til Neymar mot Lyon. Det fikk den uruguayanske fotballegenden Diego Forlán til å reagere.

– Det Alves gjør gir ingen mening. Han gir ikke ballen til Cavani, og så gir han den til Neymar som om han er kjerringen hans, uttalte han ifølge ESPN.

Kommentaren falt ikke i god jord hos Dani Alves:

– Jeg vet ikke hvilken kamp du så på, men til din informasjon tok jeg ikke ballen fra noen av mine lagkamerater, den ble tatt fra meg. Og bare så du vet det skulle jeg ta det siste straffesparket. Så hold kjeften din og slutt å skape trøbbel i midt navn, svarte brasilianeren på Twitter.

Neymar var ikke med på i helgens målløse oppgjør med Montpellier, men fraværet ble forklart med en skade i foten.