Ankelskadet Lukaku sendt rett til undersøkelse på Belgia-trening

Det ble ikke påvist noe brudd, men stjernespissen fikk ikke trene med resten av lagkameratene.

Se TV 2s reportasje om Romelu Lukaku fra noen uker tilbake i vinduet øverst!

Romelu Lukaku gjennomgikk en undersøkelse av en skadet ankel i forbindelse med Belgias landslagssamling mandag.

Det bekreftet det belgiske forbundet via sine kanaler sent mandag kveld.

– Romelu Lukaku gjennomgikk en MRI-undersøkelse, men det ble ikke diagnostisert noe brudd eller strukturelle skader, skriver de.

Det informeres også om at belgieren vil følge et individuelt treningsprogram, og den britiske storavisen Daily Mail er blant dem som rapporterer om at gigantspissen skal ha pådratt seg skaden mot Crystal Palace i helgen.

Lukaku trente ikke med landslagkameratene mandag, og det er usikkert hvorvidt han blir klar til VM-kvalifiseringsoppgjørene mot Kypros og Bosnia denne uken.

– Det er for tidlig å si noe om, står det i meldingen fra det belgiske forbundet.

Lukaku har vært i storform siden overgangen til Manchester United i sommer, og har scoret 15 mål på tolv kamper for både klubb og landslag.

Les også: – Han setter frykten i alle stoppere

Mourinho før helgen: – Ikke mitt ansvar om han spiller for landslaget
Allerede før møtet med Crystal Palace uttalte Manchester United-manager José Mourinho at han ikke ville si sin mening om hvorvidt Lukaku skulle spille Belgias kamper eller ei.

Landet er nemlig allerede kvalifisert for neste sommers VM-sluttspill, men portugiseren ville ikke diktere hvorvidt deres landslagssjef Roberto Martinez skulle bruke stjernespissen.

– Belgia er Robertos ansvar. Det er hans avgjørelse å spille med ham eller ikke. Jeg kan ikke, rent profesjonelt, si «gjør det» eller «gjør det», sa Mourinho.

TV 2-ekspert: – Manchester United er nødt til å ha Lukaku på beina i måneden som kommer
Neste klubbkamp for Romelu Lukaku er borteoppgjøret i Premier League mot Liverpool 14. oktober. Det er den første i rekken av seks kamper som skal spilles i løpet av 17 dager før måneden er omme.

– Manchester United er nødt til å ha Lukaku på beina i måneden som kommer. Programmet har vært enkelt til nå, men før neste landslagspause møter de Liverpool, Tottenham og Chelsea. I tillegg er det full rulle i Champions League, sier Simen Stamsø Møller.

TV 2s Premier League-kommentator- og ekspert påpeker at ingenting avgjøres nå, men i en situasjon der de to Manchester-rivalene akkurat nå er likt på tabellen, kan hver eneste uke bli avgjørende for hvem som får det psykologiske overtaket.

– Ligaen vinnes ikke nå, men Manchester City har et takknemlig kampprogram framover, sier Stamsø Møller.

Her får du tilgang til Premier League på TV 2 Sumo!
Her leser du mer om Manchester United i vår helt nye PL-portal!