Fotballryktene: – Vil bytte til seg Dele Alli

Tottenham står i fare for å miste Dele Alli. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dele Alli står høyt på ønskelisten til Real Madrid-president Florentino Pérez, skriver Don Balón. Det spanske hovedstadslaget jakter den unge engelskmannen, og ønsker å sikre seg Dele Alli ved å tilby Mateo Kovacic i bytte. Tottenham sitter imidlertid med gode kort på hånden, for Dele Allis kontrakt går ikke ut før i 2022.

Se høydepunktene fra Tottenhams 3-2-seier over West Ham i videovinduet øverst.

Real Madrid har lenge vært interessert i å sikre seg også David De Gea, men Manchester United tror de kan beholde målvakten og er klare til å tilby ham ny kontrakt, melder The Independent.

Real Madrid ønsker å forlenge kontrakten med stjerneskuddet Marco Asensio, skriver AS.

Forrige uke fikk omsider Diego Costa drømmereturen til Atlético Madrid. Ifølge Daily Mail prøvde Everton seg på den spanske landslagsspissen før overgangsvinduet stengte med et bud på hele 800 millioner kroner.

Arsenal er en av fire klubber som er interessert i å hente Le Havre-forsvarer Harold Moukoudi, skriver The Sun. Nice, Bordeaux og Red Bull Leipzig er også ute etter 19-åringen.

TransferMarketWeb melder at Chelsea er klare til å gjøre et nytt forsøk på å hente Juventus' vingback Alex Sandro.

Arsenal er ute etter Raheem Sterling, men Manchester City kommer til å tilby kantspilleren en ny kontrakt, skriver Daily Star. Ifølge Calciomercato er Pep Guardiola interessert i å kjøpe Sergi Roberto fra Barcelona.

West Ham vurderer å signere Francesco Vicari fra italienske SPAL, melder Calciomercato.