BRENNHET: Paolo Dybala har scoret 10 mål hittil i Serie A.
BRENNHET: Paolo Dybala har scoret 10 mål hittil i Serie A. Foto: Stringer

Fotballryktene: – United forbereder rekordbud

Manchester United vil prøve å hente Juventus' argentinske stjerne Paolo Dybala. Og Everton er på desperat spissjakt. Dette er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mirror hevder at Manchester United vil lokke Juventus med et bud på rundt 1,5 milliarder for Paolo Dybala. Den argentinske angrepsspilleren har scoret ti mål på bare seks kamper hittil i Serie A og er brennhet på overgangsmarkedet.

Juventus har uttalt at Dybala er herre over sin egen skjebne ettersom han ikke har noen utkjøpsklausul. Det er ventet at Barcelona vil gi United kamp skulle de prøve seg på 23-åringen.

Mesut Özil vil takke nei til en ny kontrakt i Arsenal. Ifølge Mirror ønsker nemlig tyskeren seg en gjenforening med José Mourinho. Mourinho var trener under Özils tid i Real Madrid, og nå ønsker midtbanespilleren å gå gratis til Manchester United neste sommer. Mourinho skal være en stor fan av den elegante playmakeren.

Everton har slitt med å score mål hittil i sesongen, og til tross for at de ble reddet av utskjelte Oumar Niasse mot Bournemouth lørdag, er de fortsatt desperate etter å få på plass en toppspiss. Ronald Koeman prøvde seg på Arsenals Olivier Giroud i sommer, men fikk ikke napp. Nå melder Mirror at Everton vil by 400 millioner kroner for franskmannen i januar, og samme avis melder at den høyreiste spissen skal være interessert i en overgang.

The Sun melder på sin side at Ronald Koeman og Everton har pekt seg ut vår egen Joshua King som sin Lukaku-erstatter. Nordmannen scoret sitt første seriemål for sesongen mot nettopp Everton lørdag, og har lenge vært i søkelyset til en rekke toppklubber.

Det er ingen tvil om at Evertons spissjakt har vært desperat. Den spanske avisen Marca melder at Liverpool-klubben tilbød Chelsea mer enn 650 millioner kroner for Diego Costa, men spissen ville kun returnere til Atletico Madrid.

Arsenal følger nøye med på Le Havre-forsvareren Harold Moukoudi, ifølge Daily Mail. 19-åringen har aldersbestemte landskamper for Frankrike, og er ansett som et stort midtstoppertalent. Moukoudi har ni opptredener for laget som spiller i Ligue 2.