King-mål til ingen nytte mot Everton og blodige Rooney

Oumar Niasse kom inn og reddet Everton fra nytt tap da Joshua King åpnet målkontoen i Premier League denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Everton - Bournemouth 2-1

Joshua King sto uten scoring i Premier League denne seosngen før lørdagens bortemøte med Everton, men Bournemouth-angriperen fikk tid og rom fire minutter inn i andre omgang.

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Nordmannen fyrte av fra om lag tjue meter og ballen gikk inn bak Jordan Pickford, men 1-0-målet holdt ikke til poeng.

– Det er godt å få scoringen, men jeg vil at målene mine skal føre til at vi vinner kampen. Jeg står ikke her med en god følelse, for vi mistet de tre poengene vi kom for. Selv om vi tapte, spilte vi bra. Vi må holde oss på tå hev til neste kamp, sa King ifølge BBC.

Everton-manager Ronald Koeman måtte finne på noe for ikke å gå på nok et tap. Ti minutter inn i andre omgang ble Oumar Niasse kastet innpå. Den tidligere Brann-spilleren tok vare på en sjelden sjanse.

Fra flopp til topp
I det 77. spilleminutt ble han spilt fint opp av en annen innbytter, Tom Davies, og med et strålende førstetouch la han til rette og banket ballen opp i nærmeste hjørne. Med snaut ti minutter igjen av kampen var Niasse på rett sted igjen, da Tom Davies innlegg gikk via en Bournemouth-forsvarer og foran mål kriget Niasse inn 2-1-målet, som ble den avgjørende scoringen.

– All honnør til Oumar Niasse. Det er dette livet handler om. Du må ta vare på sjansen når du får den. Han tok den på onsdag og igjen i dag, sier manager Koeman ifølge BBC.

Selv om Niasse, som forrige sesong var utlånt til Hull, sørget for at alle tre poengene ble igjen på Merseyside og Joshua King scoret sesongens første ligamål, vil nok mange huske Wayne Rooney for det blodige øyet.

Rooney blodig etter albue
Den tidligere Manchester United-spilleren gikk i bakken etter en hodeduell med Simon Francis etter en snau halvtime av kampen.

Reprisene viste at Rooney fikk en skikkelig albue av Bournemouth-stopperen, og bildene viste en blodig Rooney som var fly forbannet på at Martin Atkinson ikke dømte straffespark, og det kan se ut som han roper «fuck off».

Rooney måtte ha medisinsk behandling, men klarte å fortsette kampen.

– Vi visste at det ville bli vanskelig i andre omgang. Det tok tid i første omgang, men jeg måtte bytte ham ut. Forhåpentligvis er han OK til neste kamp, sa Koeman etter kampen ifølge BBC.