AKTUELL: Fabinho kan ende opp i Premier League i januar.
AKTUELL: Fabinho kan ende opp i Premier League i januar. Foto: Eric Gaillard

Fotballryktene: – Han er Manchester Uniteds hovedmål i januar

Manchester United er fremdeles svært interessert i Monacos Fabinho. Her er dagens fotballrykter!

Monacos brasilianske midtbanespiller Fabinho var koblet til flere klubber i sommer, men ble til slutt værende i fyrstedømmet.

En av klubbene som visstnok skal ha vært svært interesserte i 23-åringen var Manchester United.

Nå melder Mirror (via Calciomercato) at United kan prøve seg på Fabinho i januar-vinduet. Han skal være tilgjengelig for rundt 500 millioner kroner. Paris Saint-Germain og Juventus skal også følge brasilianerens situasjon nøye.

José Mourinho innrømmet på fredagens pressekonferanse at han ikke har peiling på når Paul Pogba vil bli klar igjen. Franskmannen pådro seg en hamstring-skade i Mesterliga-kampen mot Basel, og det ble opprinnelig indikert en skadeperiode på rundt seks uker. Nå spekuleres det i om Pogba kan være mye lenger enn som så.

Det har vært mye skriverier om kontraktene til Alexis Sanchez og Mesut Özil som går ut til sommeren. Mindre kjent er det at Danny Welbeck og Aaron Ramsey har kontrakter med Arsenal som går ut allerede i 2019. Alex Oxlade-Chamberlain har allerede forlatt klubben, og nå er Arsenal desperate etter å unngå at det samme skal skje med Welbeck og Ramsey, skriver Guardian.

Dries Mertens (30) har herjet for Napoli de siste sesongene, noe som ikke har gått Arsène Wenger hus forbi. Arsenal var visstnok interesserte i å hente Mertens i sommerens overgangsvindu, men en overgang ble ikke noe av.

Den lille belgieren signerte i stedet ny kontrakt med napolitanerne på slutten av forrige sesong, men til sommeren trer ifølge Calciomercato en overgangsklausul på bare 300 millioner kroner i kraft. Dermed er det forventet at overgangspekulasjonene rundt Mertens blusser opp igjen om noen måneder.

Philippe Coutinho var nær i å havne i Barcelona i sommer. Nå melder Daily Express at Sadio Mané er i ligarival Real Madrids søkelys. Senegaleseren har herjet i Premier League for Liverpool det siste året, og Zinedine Zidane skal ønske seg den lynhurtige angriperens tjenester.

Manchester United vurderer å hente Barcelonas Andre Gomes, hevder spanske Don Balon. Den portugisiske midtbanespilleren endte nesten opp i Tottenham på overgangsvinduets siste dag, men nå skal José Mourinho ha fått øynene opp for landsmannen.