Diego Costa returnerer til Atlético Madrid.
Diego Costa returnerer til Atlético Madrid. Foto: Matt Dunham

Hevder Atlético har slankekuren klar for Diego Costa

Fotballekspert Guillem Balague skriver at Diego Costas treningsopplegg i Brasil er blitt overvåket av en representant fra Atlético Madrid, men nå regner de med å måtte slanke ham.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag ankom Diego Costa (28) Madrid for å ordne de siste formalitetene i sin overgang fra Chelsea til gamleklubben Atlético Madrid.

Han kommer til å koste klubben rundt 550 millioner kroner, men kan ikke spille for dem før tidligst mot Getafe 7. januar.

Guillem Balague, ekspert hos Sky Sports, har skrevet om Costa-situasjonen. Spanjolen forteller at Costas trening i Brasil siden starten av august i hemmelighet er utført under overvåking av en representant fra Atlético.

Forventer å måtte slanke ham

Likevel regner de med at han vil trenge å komme i bedre form. Fra tidligere vet klubben at 28-åringen liker å spise mye av bestemorens ris og bønner og ankommer gjerne seks kilo overvektig. De skal derfor ha en slankekur klar.

Balague skriver også at Costa vil trene med resten av Atlético-troppen selv om de har overgangsnekt frem til januar. Dette fant Barcelona ut var lovlig da de fikk samme straff.

Costa forlot Atlético etter 2013/14-sesongen. Da scoret han 36 mål og laget vant ligaen. Målmaskin-hullet han etterlot seg har ikke spanjolene klart å fylle, men nå håper de å få ham tilbake i gammelt slag.

I Chelseas tittelvinnende 2016/17-sesong scoret 28-åringen 20 mål.

Glatter over uenighetene

Det har vært harde fronter mellom Chelsea og Costa gjennom sommeren, men nå glattes alt over.

På flyplassen før avreise fra Brasil sa Costa at han ikke hadde noen vonde følelser overfor verken Conte eller Chelsea.

– Alt er bra, var meldingen fra superspissen.

Antonio Conte inntok en lignende holdning på sin pressekonferanse fredag. Han takker Costa for innsatsen og ønsket ham lykke til videre.