«Bloggerne»-profiler langer ut mot Anna Rasmussen (21)

Espen Hilton tar i bruk grove karakteristikker overfor God kveld Norge.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag denne uken publiserte Anna Rasmussen et kryptisk innlegg der hun hinter om at hun legger ned hele bloggen.

I innlegget som heter «Jeg gir meg på topp», skriver Rasmussen at hun ikke vil bli mye å se fremover.

«Jeg orker ikke mer nå. Jeg har tålt nok og klarer ikke mer. Tusen takk til alle som har følgt meg de siste 6 årene, dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge, men nå sier det stop. Jeg gir meg på topp», skriver hun.

Mer om dramatikken kan du se i God kveld Norge lørdag klokken 22.15.

– Hun lever av klikk

Det har stormet rundt 21-åringen på sosiale medier den siste tiden. Blogginnleggene de siste ukene har bestått av både toppløsbilder og videoer hvor trebarnsmoren er helt avkledd. Selv skriver Rasmussen at stuntene kun handler om likestilling. Det mener Rasmussens kolleger i TV 2-serien «Bloggerne» at bare er tull.

– Jeg skjønner at folk reagerer. Hun lever av klikk, hun er en klikkhore, sa Espen Hilton til God kveld Norge under presselanseringen til den syvende sesongen av «Bloggerne».

Ifølge blogglisten har Rasmussens lesertall skutt i været. Norges største blogger har doblet lesertallene sine etter nakenstuntene.

– Jeg tenker at alt annet enn blogg er likestilling. Er det blogg så er det «clickbait», hevder Anniken Jørgensen.

Følte seg mobbet

Kort tid etter Rasmussens første innlegg, kalt «Det er ikke en ting damer ikke kan», hvor hun poserer toppløs mens hun legger gulvteppe på soverommet, kastet «Bloggerne»-profilen Ørjan Burøe (43) seg på trenden og delte et lignende bilde på Instagram.

«Det er ikke en ting vi menn ikke kan», skriver han til bildet. I likhet med Rasmussens bilde, er brystet sladdet.

Da TV 2 møtte Ørjan Burøe på et «Bloggerne»-pressetreffet, forklarte han hvorfor han valgte å kopiere Rasmussens bilde.

– Jeg tenker på ingen som helst måte på dette som mobbing. En parodi av seg selv er jo det største man kan oppnå. Det må man tåle. Hun må forstå at når hun legger ut et såpass nakent og ærlig bilde, så vil det komme parodier, skitsnakk og positive ting. Man får hele spekteret, og hun ber om det, sa Burøe til TV 2.

Anna Rasmussen ville ikke kommentere blogginnleggene og kritikken da TV 2 møtte henne på pressetreffet, men på sin egen blogg har hun skrevet hvorfor hun velger å dele dette med sine over 100.000 lesere:

Hun begrunner de avkledde blogginnleggene med sitt naturlige og positive forhold til kropp, og hun mener at det burde være like normalt for kvinner å gå toppløs, som det er for menn.

«Jeg vet at om jeg hadde postet bildet i går med Jan i bar overkropp, så ville det overhodet ikke vært noen reaksjoner», skriver Rasmussen i innlegget.

Selvbiografi

Senere denne måneden slippes Rasmussens selvbiografi hos Gyldendal. Den har fått tittelen «Naken», og der får leseren vite «alt», ifølge bloggeren.

– Hvordan føles det å skulle dele alt?

– Det er faktisk skremmende. Jeg deler mye til vanlig, men nå skal jeg dele hele historien, og det er skummelt. Men jeg gleder meg til at folk kan forstå meg på en helt annen måte. Alle som leser boken fra A til Å vil forstå meg på en annen måte, sa hun til TV 2 tidligere denne måneden.

I arbeidet med boken har hun også vært bevisst på at noen personer må skjermes, forteller hun.

– Jeg er bevisst på hva jeg skriver, uansett hvem det gjelder. Om det er en som jeg har hatt sex med langt tilbake i tid, en ekskjæreste, kjæresten eller egne barn. Jeg tenker på at det er min selvbiografi, og ikke deres, og på den måten må man skjerme dem. Men jeg går utifra mine egne tanker og mine egne opplevelser, sier hun.

Anna Rasmussen ønsker ikke å kommentere saken overfor God kveld Norge.

Se God kveld Norge lørdager kl. 22.15 på TV 2 og TV 2 Sumo.

Lik TV 2 Underholdning på Facebook