RYKTES BORT: Alexis Sánchez dukker nok en gang opp i ryktespaltene.
RYKTES BORT: Alexis Sánchez dukker nok en gang opp i ryktespaltene. Foto: Eddie Keogh

Fotballryktene: – City frykter Sánchez glipper

Chileneren kan være på vei til PSG.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City frykter at PSG er favoritter til å signere Alexis Sánchez. Pep Guardiola var helt sikker på at Arsenal-stjernen ønsket seg til Manchester, men den franske giganten skal nå være i ferd med å toppe lønnstilbudet.

City har imidlertid ikke gitt opp håpet helt ennå, og kommer tilbake med et bud på om lag 200 millioner kroner i januar, hevder The Sun.

Mens spanske aviser meldte at Diego Costa koster Atletico Madrid rundt 540 millioner kroner, mener Mirror at den kontroversielle spissens egentlige pris ligger på 670 millioner kroner.

Jürgen Klopp tror han har funnet løsningen på forsvarsproblemene. Tyskeren har fått vann på møllen etter han klarte å sikre seg Naby Keïta, og vil nå forsøke å sikre seg den 18 år gamle RB Leipzig-stopperen Dayot Upamecano i januar, melder Bild.

Arsene Wenger håper også å sikre seg en ung forsvarsspiller i vintervinduet. Foot Mercato hevder at Arsenal har fulgt den 19 år gamle Marseille-venstrebacken Cristophe Rocchia lenge, og skal ha forhørt seg om spilleren. Borussia Dortmund er også interesserte.

Arsene Wenger har, etter de mislykkede forsøkene på å hente ham i sommer, lagt Jonny Evans-interessen på is, hevder Daily Star.

Juventus-direktør Beppe Moratta innrømmer at han ikke kommer til å klare å beholde Paulo Dybala dersom Barcelona setter inn støtet, og sier at skjebnen ligger i spillerens hender, skriver The Sun.