STOR BLOGGER: Anna Rasmussen, som står bak bloggen MammatilMichelle på Vixen Blog Awards 2015. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
STOR BLOGGER: Anna Rasmussen, som står bak bloggen MammatilMichelle på Vixen Blog Awards 2015. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

sjokkbeskjed til leserne:

«Mamma til Michelle» med kryptisk blogginnlegg

Anna Rasmussen (21) hinter om at hun gir seg med bloggingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den kjente bloggeren Anna Rasmussen, som står bak bloggen «Mamma til Michelle», hinter torsdag kveld om at hun legger ned bloggen.

I et innlegg som heter «Jeg gir meg på topp», skriver Rasmussen at hun ikke vil bli mye å se fremover.

«Jeg orker ikke mer nå. Jeg har tålt nok og klarer ikke mer. Tusen takk til alle som har følgt meg de siste 6 årene, dere er grunnen til at jeg har holdt ut så lenge, men nå sier det stop. Jeg gir meg på topp», skriver hun.

Støtte fra fansen

Instagram skriver Rasmussens følgere at de støtter henne i avgjørelsen, og flere skriver at de håper å se henne på nytt en gang i fremtiden.

Anna Rasmussen har foreløpig ikke besvart TV 2s henvendelse, med spørsmål om hvorvidt dette betyr at hun legger ned bloggen for godt.

Kontroversiell

Den 21 år gamle bloggeren er for tiden aktuell i TV 2-serien «Bloggerne», som er inne i sin syvende sesong. Hun har den siste tiden fått mye oppmerksomhet og kritikk for sine stunt på bloggen.

Blogginnleggene de siste ukene har bestått av både toppløsbilder og videoer hvor Rasmussen er helt avkledd. Blogg-kollega Ørjan Burøe (43) var blant dem som kritiserte 21-åringen, og la ut sine egne parodibilder av Rasmussen.

Bloggeren, som i flere år vært Norges mest leste, har også fått kritikk for villedende overskrifter på innleggene sine.

Trakk seg fra «Skal vi danse»

Det ble også stor blest rundt Rasmussen da hun trakk hun seg fra «Skal vi danse», kun uker før premieren.

I august ble det i tillegg kjent at hun og samboeren Jan Lossius (24) har avlyst bryllupet, som skulle finne sted neste år. Rasmussen opprettet bloggen «Mamma til Michelle» i 2011, og leserne har blant annet kunnet følge henne gjennom tre graviditeter.