BURNLEY-KLAR: Anders Lindegaard skal spille i Burnley.
BURNLEY-KLAR: Anders Lindegaard skal spille i Burnley. Foto: burnleyfootballclub.co.uk

Lindegaard tilbake i Premier League

Anders Lindegaard (33) skal hjelpe til i Tom Heatons skadefravær.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Burnley bekrefter at de har signert den tidligere Aalesund- og Manchester United-målvakten Anders Lindegaard for resten av sesongen. Dansken har stått uten klubb siden han ble frigitt av Championship-laget Preston i sommer.

Lindegaard er hentet inn i skadefraværet til Tom Heaton, og har den siste uken trent med sine nye lagkamerater.

– Jeg har hatt en god uke, og jeg har fått et godt inntrykk av klubben og menneskene her. Det blir ikke vanskelig å finne seg til rette her. Det virker som et sted med ærlige og hardtarbeidende folk, og jeg er glad for å bli en del av det, sier Lindegaard til klubbens egen TV-kanal.

Lindegaard skal nå kjempe om plassen med Nick Pope og Adam Legzdins.

– Jeg har sett de to første kampene med Nick, og han har gjort det veldig bra. Jeg har stor respekt for det. Jeg er her for å få opp konkurransen blant keeperne, så får vi se hva som skjer. Jeg er i god form og ønsker å spille. Jeg kommer med en god følelse og er entusiastisk, sier han.

Lindegaard spilte fem sesonger i Manchester United, men spilte andrefiolin for David De Gea. Han gikk så til West Bromwich, men han slo ikke til på The Hawthorns. Videre gikk ferden til Preston og Championship, før han nå er tilbake i Premier League.