Fotballryktene: – Atlético og Chelsea enige om Costa-overgang

Såpeoperaen rundt rebellen Diego Costa kan være over. Les dagens fotballrykter!

Stjernespiss Diego Costa har kost seg hjemme i Brasil siden tidlig i sommer etter at han falt i unåde hos Chelsea-manager Antonio Conte.

En overgang til gamleklubben Atlético Madrid har vært det Costa har ønsket, men klubbens overgangsnekt har gjort forhandlingene vanskelige.

Nå melder Madrid-avisen Marca at partene er blitt enige om en overgang verdt 55 millioner euro pluss tilleggsbetalinger. Det er ventet at Costa gjennomfører en legesjekk i Madrid i helgen, men han kan likevel ikke bli registrert for Atlético før i januar. Costas nye kontrakt med Atlético skal strekke seg til 2021.

Chelsea møter Atlético på bortebane i Champions League onsdag i neste uke.

Edinson Cavani har havnet på kant med Neymar, som skal ha bedt ledelsen i Paris Saint-Germain selge uruguayaneren. Nå kan Cavani havne i Premier League, for ifølge Daily Mail er Chelsea og Everton interessert i å sikre seg spissen, men gamleklubben Napoli er også på banen.

Sport skriver at PSG allerede har tilbudt Real Madrid å kjøpe 30 år gamle Cavani.

Paris Saint-Germain har vært koblet til Eden Hazard, men Chelsea-stjernen har utelukket en overgang til hovedstadslaget, melder SFR Sport.

Selv om Manchester City-manager Pep Guardiola har nektet for at Raheem Sterling kan være på vei bort, skriver Daily Mirror at kantspilleren kan bli tilbudt i en byttehandel mot Alexis Sánchez, som har en kontrakt med Arsenal som går ut ved sesongslutt.

Ifølge den tyske avisen Bild er Manchester United og Arsenal blant en rekke klubber som ønsker å sikre seg Schalkes stjerneskudd Leon Goretzka. Arsenal er også ute etter Marseille-backen Christopher Rocchia, men møter konkurranse fra Dortmund om 19-åringen, skriver FootMarcato.

Liverpool og Tottenham kjemper om Werder Bremens unge midtbanespiller David Philipps, melder Sky Deutschland. Daily Star skriver at Liverpool også RB Leipzig-forsvarer Dayot Upamecano.

Den 16 år gamle midtbanespilleren Matt O'Riley følges tett av Manchester City og Arsenal, skriver Daily Mirror.

Tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood har advart gamleklubben mot at de kan miste Harry Kane om de ikke vinner trofeer, melder Daily Mail.