Følelsesladet Jakten-exit for frierne etter å ha blitt sendt hjem

Se hva de utstemte frierne egentlig synes om å bli sendt hjem av bøndene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens episode av Jakten på kjærligheten skulle årets fire bønder velge med seg seks av ti friere etter speedaten.

Etter den tradisjonsrike Jakten-blomstersemonien på Hoel Gård var det derfor flere friere som måtte reise skuffet hjem igjen. Det ble ingen blomst og dermed ingen videre deltagelse i Jakten på kjærligheten for mange av frierne.

Ingen kjemi

Frier Ingeborg Amb (61) som kom syngende inn til bonden Rolf Gjølstad under speedaten innså at kjemien ikke var helt tilstede.

– Det er sånn som kan skje og kjemi må gå begge veier og følelser må gå begge veier. Man må bare akseptere at det ikke føltes riktig for han.

– Hvordan blir veien videre?

FIRE KJEKKE BØNDER: Ingvar Alastad (t.v), Rolf Gjølstad, programleder Katarina Flatland, Beatrice Fjell og Erik Grytnes på Hoel Gård klare for speeddater. Foro: Espen Solli, TV 2
FIRE KJEKKE BØNDER: Ingvar Alastad (t.v), Rolf Gjølstad, programleder Katarina Flatland, Beatrice Fjell og Erik Grytnes på Hoel Gård klare for speeddater. Foro: Espen Solli, TV 2

– Det kan jo tenkes at det finnes en annen mann der ute som ser på dette programmet og føler at han har kjemi med meg, da er det bare å ta kontakt, sier Ingeborg til TV 2.

– Jeg er i sjokk

UTSTEMT: Tor Inge Moe fra Etne fikk ingen rose av Jakten-bonden Beatrice Fjell og måtte reise hjem.
UTSTEMT: Tor Inge Moe fra Etne fikk ingen rose av Jakten-bonden Beatrice Fjell og måtte reise hjem. Foto: Espen Solli/TV 2

Frier Tor Inge Moe (25) var nesten litt i sjokk etter å ikke å ha blitt valgt av Beatrice. Han la ikke skjul på at han var svært skuffet.

– Jeg er sliten og det er veldig trist det her. Jeg kjenner på at det er litt tungt. Jeg tenkte at det skulle gå bra helt til valget. Jeg traff en fantastisk jente som hadde de samme interessene som meg, så det var synd, sier han.

– Litt lettet og ut av boblen

UTSTEMT: Synne Grasdalen fikk ingen rose av Jakten-Erik og måtte reise hjem. Foto: Espen Solli/TV 2
UTSTEMT: Synne Grasdalen fikk ingen rose av Jakten-Erik og måtte reise hjem. Foto: Espen Solli/TV 2

Synne Grasdalen (23) fikk heller ingen blomst under seremonien med sin utvalgte bonde Erik Grytnes. Like etterpå tar hun det hele med ro, men innrømmer at reaksjonen kanskje kommer senere.

– Jeg tror det kommer en reaksjon senere men jeg er rett og slett litt lettet. Vi har levd i en boble i så mange dager som gir inntrykk, så da er det greit å komme seg ut av den bobla. Litt skuffet er jeg at jeg ikke fikk blitt bedre kjent med han, men nå skal det bli godt å få seg en god natts søvn, avslutter Synne Grasdalen til TV 2.

Se Jakten på kjærligheten, mandager kl. 20.00 på TV 2!