PÅ UTGÅENDE KONTRAKT: Alexis Sánchez' dager i Arsenal går trolig mot slutten.
PÅ UTGÅENDE KONTRAKT: Alexis Sánchez' dager i Arsenal går trolig mot slutten. Foto: Eddie Keogh

Fotballryktene: – Vil snappe Sánchez foran nesen på City

Manchester-klubbene kjemper om flere av de samme spillere. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På tampen av overgangsvinduet så Alexis Sánchez ut til å være på vei til Manchester City på 670 millioner kroner, men Arsenal satt seg på bakbeina da Monaco-vingen Thomas Lemar nektet å gå til London-laget.

Ifølge The Sun er Manchester United nå klar til snappe Sánchez foran nesen på byrivalen, og manager José Mourinho skal være klar til å gi chileneren 280 millioner kroner bare for å signere for United.

Manchester-klubbene kjemper også om Lazio-angriperen Sergej Milinkovic-Savic, melder Daily Mirror.

Den 16 år gamle Genoa-spissen Pietro Pellegri er ønsket av Manchester United, skriver Gazzetta dello Sport.

Manchester United var ute etter Antoine Griezmann i sommer, men spissen signerte ny kontrakt med Atlético Madrid. Mundo Deportivo melder at Barcelona prøvde med med et bud på 1,4 milliarder kroner.

Gabriel Jesus har vært en stor suksess siden han kom til Manchester City, og nå kan brasilianeren belønnes med ny kontrakt. City ønsker å doble Jesus' ukelønn til 1,7 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Tottenham vurderer om de skal prøve seg på Besiktas' Cenk Tosun i januar, men spissen er også ønsket av Crystal Palace og Newcastle, ifølge Talksport.

Emre Can ser ut til å forlate Liverpool gratis, for Merseyside-klubben nekter å følge tyskerens krav om en utkjøpsklausul i en ny kontrakt, skriver The Mirror.

Neymar har gått til ledelsen i Paris Saint-Germain og bedt klubben om å selge Edinson Cavani, melder Sport.

Daily Star skriver at Jack Wilshere ønsker å forlate Arsenal til fordel for West Ham, mens Real Madrid vurderer å tilby Karim Benzema til Arsenal, melder Don Balón.