Zinedine Zidane under kampen mellom Real Madrid og Apoel.
Zinedine Zidane under kampen mellom Real Madrid og Apoel. Foto: Gabriel Bouys

Zidane avslørte for mye – Real Madrid endret sitatet

Real Madrid-treneren bekreftet fremtiden i Real Madrid – før klubben var klar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Når det gjelder kontrakten min, så er den allerede fornyet, men det er ikke viktig, sa Real Madrid-trener Zinedine Zidane på en pressekonferanse tirsdag.

– Jeg bryr meg om det som skjer dag for dag, og jeg ser ikke lenger enn det.

Det melder flere store nyhetsmedier som Marca, AS og nyhetsbyråpet Reuters.

Annen ordlyd

Det spørs om Real Madrid syns at en kontraktsforlengelse er så uviktig at det bare kan nevnes i en bisetning på en pressekonferanse.

På klubbens egen gjennomgang av hva treneren sa er sitatet endret:

– Jeg er tilfreds i Real Madrid. Å fornye er ikke viktig. Jeg tar det dag for dag, og ser ikke noe lenger enn det, er Zidane-sitatet på realmadrid.com.

Zidane tok over Real Madrid i januar 2016, og har ledet dem til to Champions League-troféer på rad, og den første La Liga-tittelen siden 2012.

Årets sesong har ikke begynt fantastisk for de regjerende mesterne, med to uavgjorte på sesongens fire første kamper, men franskmannens posisjon er urokkelig.

Ronaldo tilbake

Til onsdagens kamp mot Real Betis kommer Cristiano Ronaldo tilbake på banen for Real Madrid etter å ha måtte stå over fem kamper som følge av å ha dyttet dommeren under supercupen før sesongstart.

– Vi er veldig glade for å ham tilbake. Jeg håper det er siste gang vi er uten ham, sier Zidane.

– Jeg mener statistikken taler for seg selv når vi snakker om hva Cristiano bidrar med. Det er nesten ingen annen spiller i verden som får like mange mål og avgjørende scoringer som ham og Messi. Det er det som utgjør forskjellen.