Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du finner Premier League-podkasten her på iTunes og Spotify - eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podkast».
Klikk her for å lytte i Soundcloud.

Gjester i denne ukens utgave av PL-podden er Rasmus Wold fra Liverpool-podkasten «You'll never talk alone» og TV 2s fotballekspert Petter Myhre.

Og i likhet med banespillet om dagen, handler mye om Manchester-lagene. Selv om de har imponert voldsomt innledningsvis, og ligger helt likt på toppen av tabellen, er Petter Myhre klar i sin melding:

– Det skulle bare mangle. Begge to underpresterte i Premier League forrige sesong, spesielt med tanke pengebruken som har vært. Det er to av verdens beste managere som nå har fått bruke tre overgangsvinduer, så det skulle egentlig bare mangle at de kjemper om ligatittelen, sier Myhre, som får støtte fra resten av panelet.

– Man kan nok være litt tryggere på å si at de kommer til å være i toppen denne sesongen. Begge lagene har en voldsom bredde. Og i fjor hadde du Chelsea og Liverpool som ikke var med i Europa, mens Tottenham røk ut tidlig. Ting lå mer til rette for at andre lag skulle gjøre det bra, mener Rasmus Wold.

Mer om dette - og mye annet - får du i ukens podkast. Så kort ned ventetiden til en ny runde med litt deilig fotballprat. OBS! Podkasten kan du som alltid høre ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no