«Bloggerne»-Kristine deler kjærlighetsdramaet sitt på TV: – Vondt å se tilbake på

Kristine Ullebø (20) må tåle mye kritikk når hun deler forholdet sitt med bloggleserne og TV-seerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dokuserien «Bloggerne» er tilbake med sin syvende sesong, og der får seerne et gjensyn med Kristine Ullebø (20).

Kameraene har fulgt bloggeren tett det siste halvåret.

– I denne sesongen går jeg gjennom en viktig og lærerik fase i livet mitt. Jeg går fra å være lille Kristine som er ny i Oslo, til å finne meg selv. Jeg blir voksen. Også går jeg gjennom masse kjærlighetsdrama, sier Ullebø til TV 2.

Se intervjuet og klipp fra «Bloggerne» i videoen øverst i saken.

TV 2 møter henne på et pressetreff i forbindelse med den nye sesongen. Da har hun allerede fått sett sesongens første episode, som viser en heftig krangel mellom henne og kjæresten Fabian Venjar Raae (25) på hennes 20-årsfest.

– Å se det var både morsomt og litt flaut, siden jeg er så sykt dramaqueen. Og det er litt vondt å se tilbake på, fordi jeg kjenner på følelsene som jeg hadde den kvelden, sier hun.

I episoden bryter Ullebø sammen i gråt foran kameraene da kjæresten gir mye oppmerksomhet til venninnene hennes.

– Det var mye følelser den kvelden. De fleste ville kanskje tenkt at jeg tar en prat med kjæresten min om dette i morgen, men jeg slipper alle følelsene ut. Det er viktig å vise at det er menneskelig, og jeg tror at mange kjenner seg igjen. Alle har kranglet i forholdet sitt, men forskjellen er at dette er på TV, sier hun.

Bloggerne-Kristine fly forbanna på kjæresten: – Jeg gidder ikke mer

Hatkommentarer

Det kan være vanskelig å brette ut forholdet på både sin egen blogg og i TV 2-dokuserien, forteller hun.

– I starten gikk det ganske fint, men etter hvert har vi fått veldig mye hat. Jeg merker at det har gjort meg veldig sårbar å være så åpen om noe som betyr så mye for meg, sier hun.

– Jeg skjønner nå hvorfor folk velger å holde forholdet sitt privat. Men jeg har valgt å vise forholdet vårt, og da må jeg stå i det, og det gjør jeg. Så jeg prøver å sone litt ut og ha det fint med kjæresten min, sier Ullebø.

Paret må tåle mye kritikk fra bloggleserne. Ullebø har tidligere skrevet på bloggen at leserne mener at hun har forandret seg etter at hun møtte Fabian, og flere kommentarer fra leserne går på at han ikke er bra nok for henne.

– Jeg hører ikke på det. Jeg tenker at det er veldig rart at andre skal komme og si til meg at en annen person ikke er bra nok for meg. Det er ikke din «business», tenker jeg. Jeg vet veldig godt at vi har det utrolig fint sammen, og han betyr masse for meg. Jeg er utrolig glad for at jeg har ham i livet mitt, sier hun.

Brøt sammen

Førde-jenta forteller at hun ikke lar kritikken av hennes kjæreste gå innpå seg.

– Jeg tar til meg konstruktiv kritikk, men drittslenging og folk som har sterke meninger om forholdet vårt, det preller av. Det virker som at de som slenger dritt tror at vi sitter på fredagskvelden og leser kommentarene og griner. Men vi drikker vin, koser oss og lever livet, sier hun.

– Jeg bryr meg ikke, og jeg tror at det kan irritere mange. Og når jeg blir sammen med en fyr som er akkurat lik meg, så tror jeg at det irriterer folk enda mer, sier hun.

Ullebø har tidligere fortalt til TV 2 at hun i en periode mottok mye hets for kroppen sin.

Noen ganger blir det derimot for mye for 20-åringen, og i denne sesongen får seerne se at hun bryter sammen etter for mye hets og hatkommentarer, forteller hun.

– Det var en periode hvor jeg fikk mye dritt, og jeg kunne ikke forstå hvorfor jeg fikk så mye kritikk fra alle kanter. Jeg klarte ikke å sortere tankene i hodet mitt: Alle hatet meg, men likevel var det så mange som digget meg og fulgte meg. Da måtte jeg ta en pause fra alle fester, eventer og bare gjøre ting som var bra for meg. Jeg kuttet ut alkohol i en periode, og det var veldig deilig, sier Ullebø.

Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen, Anniken «Annijor» Jørgensen, Anne Brith Davidsen, Espen Hilton og Marna og Ørjan Burøe er også med i den nye «Bloggerne»-sesongen.

Se «Bloggerne» på TV 2 Livsstil mandag til torsdag klokken 21.30. Du kan se alle de tidligere sesongene på TV 2 Sumo.

Frieri, tårer og kjærlighetsdrama i den nye sesongen av Bloggerne