KOBLET TIL OLD TRAFFORD: Radja Nainggola (t.v.) og Saúl Ñíguez.
KOBLET TIL OLD TRAFFORD: Radja Nainggola (t.v.) og Saúl Ñíguez. Foto: NTB Scanpix

Fotballryktene: – Disse kan erstatte Carrick i United

José Mourinho har sendt speidere ut i Europa for å finne Michael Carricks erstatter. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Michael Carricks karriere i Manchester United går mot slutten. Engelskmannen signerte en ny ettårskontrakt med klubben etter forrige sesong, men José Mourinho forbereder seg på et liv uten Carrick.

Daily Star skriver at Manchester United-manageren har sett for seg to kandidater til å erstatte Carrick. Portugiseren sendte to speidere på forrige ukes møte mellom Roma og Atlético Madrid for å se på Radja Nainggola og Saúl Ñíguez.

Real Madrid har startet forhandlinger med Alexis Sánchez, som kan forlate Arsenal gratis etter sesongen. Ifølge Don Balón er imidlertid ikke chileneren ønsket av Real Madrids stjernespillere.

Kevin De Bruyne blir etter alt å dømme værende i sin Premier League-klubb, for Manchester City ønsker å forlenge med belgieren, som kan få sin årslønn på nesten 70 millioner kroner doblet, skriver The Telegraph.

Leicester kan forlenge med den talentfulle kantspilleren Demarai Gray, som er sterkt ønsket av Tottenham og Bournemouth, melder Daily Mirror.

Wales Online skriver at Fernando Llorente hadde tilbud om en ny kontrakt med Swansea før han gikk til Tottenham i slutten av august.

Ronald Koeman var på storhandel i sommerens overgangsvindu, og det kan komme nye spillere til Goodison Park i januar. Everton-manageren sier at han har overlatt jobben til direktør Steve Walsh, skriver Liverpol Echo.

Cesc Fàbregas avslører at Arsenal avslo muligheten til å hente ham tilbake da han gikk til Chelsea fra Barcelona i 2014, melder Metro.