MATCHVINNER: Atletico Madrids Antoine Griezmann
MATCHVINNER: Atletico Madrids Antoine Griezmann Foto: Oscar Del Pozo

Griezmann matchvinner i åpningen av Wanda Metropolitano

Antoine Griezmann scoret Atlético Madrids første mål på lagets nye storstue da Atlético feiret innvielsen med 1-0-seier mot Málaga i La Liga lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Wanda Metropolitano heter storklubbens nye hjemmearena, som ligger rundt 20 kilometer nordøst for klubbens tidligere lekegrind Vicente Calderon.

I påvente av at det nye stadionet skulle ferdigstilles, har Atlético Madrid spilt de fire første seriekampene på bortebane.

Fly fløy over den fullsatte arenaen og la igjen skyer i Atléticos farger, mens matchballen ble levert ved hjelp av fallskjerm før hjemmemøtet med Málaga lørdag.

Etter at den formelle åpningen var unnagjort tok det 61 minutter før Atléticos første scoring på det nye stadionet var et faktum. Antoine Griezmann skrev seg inn i historiebøkene med sitt første seriemål for sesongen.

Málaga klarte ikke spolere festen, og 63.114 tilskuere fikk se Diego Simeones menn få en perfekt start på sitt nye stadionliv med tre poeng.

Selv om arenaen med en prislapp på tre milliarder kroner nå er åpnet opp for spill, blir det fortsatt byggearbeider ut sesongen.

– Det kommer til å ta måneder før alt er i orden. Det tar alltid litt tid før det går seg til når du bygger et nytt hus. Men det kommer til å bli bra. Stadion, tribunene, setene. Alt ser helt fantastisk ut, sa lagets trener Diego Simeone tidligere denne uken.

(©NTB)