Falcao-dobbel i Monaco-seier

Monaco-kaptein Radamel Falcao scoret kampens to siste mål i 3-0-seieren mot Strasbourg i fransk Ligue 1 lørdag.

HERJET: Falcao Foto: Yann Coatsaliou

Den regjerende seriemesteren kom mesterlig tilbake etter 0-4-ydmykelsen mot Nice i forrige serierunde.

Rony Lopes ga hjemmelaget fra fyrstedømmet ledelsen mot Strasbourg minuttet før pause lørdag, før Falcao fullførte scoringene i annen omgang.

31-åringen har et voldsomt scoringssnitt etter å ha notert seg for ni mål på sesongens seks første kamper.

Monaco har 15 poeng på tabellen og innehar en foreløpig annenplass bak Paris Saint-Germain, som møter Lyon søndag.

Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen da Saint-Étienne vant 1-0 mot Dijon lørdag. Nordmannen pådro seg et gult kort. Jonathan Bamba ble matchvinner med sin scoring fra straffemerket etter 49 minutter.

Alexander Søderlund satt på benken, men fikk ikke komme inn.

Saint-Étienne er nummer tre på tabellen, to poeng bak Monaco og PSG.

Nantes klatrer til sjetteplass på tabellen etter sin 1-0-seier mot Caen.

Montpellier vant 1-0 mot Troyes. Det samme ble resultatet mellom Guingamp og Lille etter at Guingamps Étienne Didot scoret på overtid.