LINKES BORT: Alexis Sánchez' dager i Arsenal ser ut til å være talte.
LINKES BORT: Alexis Sánchez' dager i Arsenal ser ut til å være talte. Foto: Alan Walter

Fotballryktene: – Spansk gigant ønsker Sánchez

Arsenal-stjernen kan ende opp i Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City er forventet å sette inn et nytt støt på Alexis Sánchez i januar. Da kommer de til å få kamp fra Real Madrid, hevder Don Balon.

Zinedine Zidane mener de regjerende Champions League-mesterne må erstatte Álvaro Morata, spesielt på grunn av Karim Benzemas skadeplager. Sánchez selv skal være desperat etter en overgang til Spania.

Jack Wilsheres Arsenal-karrière står og faller på Europa League. Den skadeplagede midtbanespilleren kommer til å få sjansen i turneringen, men det er også hans eneste vei inn på laget, skriver Telegraph.

Bayern München-manager Carlo Ancelotti ønsker seg tilbake til Premier League dersom den tyske storklubben ikke vil ha ham med videre etter sesongen, melder ESPN. De spekulerer i om Arsenal kan være en mulig destinasjon, og tror Julian Nagelsmann kan ta over for italieneren i München.

Barcelona kommer ikke til å forsøke seg på Coutinho i januar, hevder Mirror. De tror den spanske storklubben heller kommer til å gå for Nice-spiller Jean Michael Seri, og lar Liverpool være i fred frem til neste sommer.

Arsenal har tilbudt Mesut Özil en kontrakt hvor han ville tjent om lag 2,8 millioner kroner i uken. Stjernespilleren ønsker imidlertid 3,5 millioner i uken, og det ser bare mer og mer sannsynlig ut at Özil drar gratis neste sommer, skriver Mirror.

José Mourinho må belage seg på å stå uten Paul Pogba den neste måneden, melder BBC. En scan viser at skaden han pådro seg på baksiden av låret mot Basel holder ham ute i fire uker, og er dermed usikker til kampen mot Liverpool 14. oktober.