Pogba-bildene Manchester United-fansen ikke vil se

Paul Pogba forlot Old Trafford på krykker etter Basel-kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester Uniteds mål mot Basel i Sportsnyhetene øverst!

Manchester United lekte seg til 3-0-seier i Mesterliga-åpningen mot Basel, men et skår i gleden var at Paul Pogba måtte ut med en lårskade i første omgang.

Den franske midtbanespilleren forlot Old Trafford på krykker etter kampen, viser en video delt på Twitter. The Times-journalist Oliver Kay bekrefter at rapportene.

– Det ser ut som en strekkskade, men jeg har ikke snakket med klubbens medisinske apparat. Det er slik det er med troppen. Noen blir skadet, og noen blir suspendert. Vi gråter ikke over skader. Så om Paul ikke spiller på søndag, så har vi Carrick, vi har Fellaini og vi har Matic, sa Manchester United-manager José Mourinho til Manchester Uniteds hjemmeside like etter kampslutt.

Ifølge Daily Mirror og Sky Sports frykter portugiseren at Pogba kan være ute i flere uker. Manchester United møter Everton i søndagens TV 2 Sport Premium-sendte Premier League-oppgjør, og Mourinho lover å gi en oppdatering på skaden på pressekonferansen før kampen.

– Pogba har spilt det som er av både klubb- og landskamper den siste tiden, og det var ganske kaldt og dårlig vær. Da skjer plutselig den type skader, slitasjeskader på baksiden av låret, sier TV 2s Premier League-ekspert Simen Stamsø Møller, og fortsetter:

– Det er normalt fire sett fire til seks uker ute, eller i verste fall to måneder. Det er ikke den verste motstanderen som venter den neste måneden, men det er akkurat mot den type motstanderen at Pogba har vært så god for Manchester United, så det er en stor bekymring. Jeg tipper han er tilbake i slutten av oktober.

Manchester United leder Premier League, og kan miste Pogba i en meget hektisk periode av sesongen. Før september er omme venter ligakampene mot Everton, Southampton og Crystal Palace. I tillegg kommer Ligacup-kampen mot Burton og CSKA Moskva i Champions League.

Pogba ble for øvrig erstattet av Marouane Fellaini, som ga United ledelsen.

– Jeg har alltid sagt det samme om Fellaini. Han er en spiller med spesielle kvaliteter og gir meg flere muligheter. Han er en av mine viktigste spillere, sa Mourinho til BT Sports etter kampen.