FORLENGER IKKE: Mesut Özils tid i Arsenal går mot slutten.
FORLENGER IKKE: Mesut Özils tid i Arsenal går mot slutten. Foto: Carl Recine

Fotballryktene: – Arsenal-stjernen har bestemt seg

Mesut Özil kommer ikke til å forlenge med Arsenal, skriver tysk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal betalte om lag 470 millioner kroner for Mesut Özil i august 2013, men nå ser det ut til at den tyske stjernen forlater Emirates-klubben gratis neste år.

Det samme kan Alexis Sánchez, og Alex Oxlade-Chamberlain var i samme situasjon før han ble solgt til Liverpool.

Özils kontrakt går ut etter sesongen, og engelske aviser henviser til Bild, som rapporterer at forhandlingene mellom midtbanespilleren og Arsenal har brutt sammen. Samtale om en ny kontrakt startet i februar, men ble satt på vent på grunn av manager Arsène Wengers uavklarte fremtid. Franskmannen skal da ha snakket med Paris Saint-Germain.

Skulle ikke Özil komme til enighet med Arsenal om ny kontrakt, kan han forhandle med andre klubber allerede fra 1. januar.

Metro skriver at Diego Costa omsider har avsluttet ferien i Brasil, men spissen drar ikke til London. Han har i stedet reist til Madrid for å få til en retur til Atlético, til tross for at overgangsvinduet ikke åpner før 1. januar.

West Ham og Sporting kom ikke til enighet om en overgang for William Carvalho, og kubbene har følgelig vært i ordkrig de siste to ukene. Den portugisiske midtbanespilleren har imidlertid ikke gitt opp en overgang til West Ham, melder Daily Mirror.

Yaya Touré har vært ute av Manchester City-laget i sesonginnledningen, og manager Pep Guardiola forklarer det med sportslige årsaker. Touré har fått beskjed om å kjempe seg tilbake i startoppstillingen, skriver The Telegraph.

Barcelona forsøkte å hente Jean Michaël Seri i sommer, men trakk seg fra handelen om Nice-spilleren. I januar kan den katalanske storklubben gjøre et nytt forsøk på midtbanespilleren, ifølge The Sun.

Samme avis skriver også at ettertraktede Timo Werner i RB Leipzig, som står på blokken til både Liverpool og Real Madrid, ikke har en utkjøpsklausul.

Carlo Ancelotti kan være ferdig som Bayern München-trener etter sesongen. I et intervju med BBC 5 Live sier Bundesliga-ekspert Raphael Honigstein vil italieneren erstattes med Hoffenheims suksesstrener Julian Nagelsmann.

Roy Hodgson ble tirsdag kveld presentert som ny Crystal Palace-manager, og Daily Mirror skriver at den tidligere engelske landslagssjefen har takket nei til flere tilbud om trenerjobb i Kina.