MANGLENDE HÅNDTRYKK TIL BESVÆR: Først droppet José Mourinho (t.h.) å takke Mark Hughes for kampen - så forlot han et BBC-intervju etter kritisk spørsmål om hendelsen. Det liker gjengen i Premier League-podkasten dårlig.
MANGLENDE HÅNDTRYKK TIL BESVÆR: Først droppet José Mourinho (t.h.) å takke Mark Hughes for kampen - så forlot han et BBC-intervju etter kritisk spørsmål om hendelsen. Det liker gjengen i Premier League-podkasten dårlig. Foto: Scanpix

TV 2S PREMIER LEAGUE-PODKAST:
– En ny side av Mourinho jeg ikke liker

Panelet i denne ukens Premier League-podkast likte ikke det de så fra Manchester United-sjefen etter 2-2-kampen mot Stoke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du finner Premier League-podkasten her på iTunes og Spotify - eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podkast».
Klikk her for å lytte i Soundcloud.

Gjester denne uken er fotballkommentator Eivind Bisgaard Sundet og VGs Knut Espen Svegaarden. Og med Mesterliga-start i midtuken er det liten tvil om at vi nå for alvor er inne i den delen av høsten som fotballsupportere over hele Europa elsker, med klubbfotball på skjermen nesten hver eneste kveld.

At det er en portugiser ved navn José Mourinho som stjeler en del av overskriftene også denne uken, burde vel egentlig ikke overraske så mange. Etter 2-2-kampen mot Stoke forlot han et BBC-intervju fordi han mente journalisten stilte et dårlig spørsmål - da et manglende håndtrykk med Stoke-manager Mark Hughes ble tema. Det reagerer podkast-panelet på.

– Det er helt greit å gi beskjed hvis man ikke liker spørsmålet, men man må svare. Det å gå fra intervjuet på den måten føler jeg er en ny side fra Mourinho som jeg ikke liker, sier Wikestad, som også presiserer at han mener nettopp Mourinho har vært flink i slike situasjoner tidligere.

Det blir også utdeling av blomst og kaktus, en titt på midtuken i Europa, og ikke minst prat om rekordraske managersparkinger, etter at Frank de Boer forsvant ut dørene til Crystal Palace.

Podkasten kan du som alltid høre ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no