TILBAKE?: Roy Hodgson kan være på vei tilbake til Premier League.
TILBAKE?: Roy Hodgson kan være på vei tilbake til Premier League. Foto: Kirsty Wigglesworth

Fotballryktene: – Hodgson er favoritt til å ta over Palace-jobben

Roy Hodgson står klar til å ta over Palace-jobben fra Frank de Boer. Og Manchester United forbereder en kjempeinvestering neste sommer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Frank de Boers jobb i Crystal Palace henger i en tynn tråd etter at klubben tapte mot Burnley søndag. Palace ligger nest sist på tabellen med fire tap og null scoringer på fire kamper.

OPPDATERT: De Boer fikk sparken mandag. Les mer her!

Skulle nederlenderen ryke er tidligere England- og Viking-trener Roy Hodgson favoritt til å ta over jobben, melder Mirror.

70-åringen har vært uten jobb siden Englands triste sorti mot Island i EM 2016, og skal være svært lysten på jobben.

Manchester United er fortsatt interessert i Atletico Madrids Antoine Griezmann (26). Ifølge Daily Star holder United draktnummer 7 ledig for den franske superstjernen.

Og ifølge Manchester Evening News ønsker Manchester United seg både Griezmann og Gareth Bale neste sommer. En stor del av grunnen skal være spillernes kommersielle verdi. De ser for seg at de to stjernene skal bli Uniteds ansikt utad, sammen med Paul Pogba.

Diego Costas familie har flyttet til Madrid i påvente av en overgang til Atletico Madrid, melder nettstedet Football365. Costa er fortsatt Chelsea-spiller, men nekter å spille for klubben fordi han føler seg urettferdig behandlet.

Mirror skriver at Pep Guardiola er rasende på sin kaptein Vincent Kompany etter at han spilte 90 minutter for Belgia i 9-0-seieren mot Gibraltar, til tross for at han slet med en leggskade. Ifølge Mirror skal han være så forbannet over at 31-åringen satte landet foran klubben, at han nå re-vurderer belgierens fremtid i City.