Sparta snudde mot Stjernen og vant

Sparta Sarpsborg lå under både 1-2 og 2-3 mot Stjernen på borteis, men kom tilbake og sikret 4-3-seier i sesongåpningen i eliteserien ishockey søndag.

Se sammendrag øverst i artikkelen

Niklas Roest ga Sparta Sarpsborg ledelsen etter kun ett minutt og 18 sekunder spill søndag, men Mikael Mikalsen og Joacim Sundelius sørget for at hjemmelaget ledet 2-1 før den siste perioden.

Kyle Osterberg utlignet for Sparta, men Sundelius ble tomålsscorer kun ett minutt etter 2-2-scoringen, slik at Stjernen igjen var foran.

På slutten av den siste perioden ordnet imidlertid Roest og Herman Kopperud 4-3-seier.

I den andre eliteseriekampen som ble spilt søndag så det ut til å gå mot Manglerud Star-seier mot Lillehammer da Markus Pedersen ga bortelaget 3-2 i den siste perioden, men Brett Cameron ordnet forlengelse med sin andre scoring for kvelden seks minutter før slutt.

Cameron ble kampens andre tomålsscorer. Jonas Berglund scoret kampens to første mål for Manglerud Star. Stian Nystuen sto bak Lillehammers siste mål i ordinær tid.

I forlengningen ble det ikke scoret flere mål, dermed måtte kampen avgjøres på straffer. Der var til slutt Lillehammer best, etter over ti straffer, og sikret seier 4-3.