BARE NESTEN: Det ville seg ikke foran mål for Gareth Bale.
BARE NESTEN: Det ville seg ikke foran mål for Gareth Bale. Foto: Pierre-philippe Marcou

Reservepreget Real Madrid sviktet på hjemmebane

Real Madrid har fremdeles ikke vunnet på hjemmebane i årets serie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid - Levante 1-1

Det var et redusert Real Madrid-mannskap som tok imot gjestene Levante. Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Isco og Keylor Navas var bare noen av stjernene som manglet fra start.

Og det var gjestene Levante som tok ledelsen etter 12 minutter spilt. Ivan Lopez dukket opp på et hjørnespark og fikk to sjanser av et sovende Real-forsvar til å overliste hjemmelagets målvakt Kiko Casilla.

Etter en halvtime måtte Karim Benzema ut med det som så ut som en kneskade. Inn kom Gareth Bale.

Et Real Madrid på lavgir utlignet fem minutter senere. Som så ofte før raget Sergio Ramos høyest på et hjørnespark. Midtstopperens heading ble reddet, men på returen sto Real-spillerne i kø. Til slutt var det Lucas Vasquez som fikk æren av å utligne fra rundt én meters hold.

Etter en snau time satte vertene innpå stjerneskuddet Isco. Den lille midtbanespilleren har briljert for Spania under landslagspausen og scoret blant annet to mål i 3-0-seieren mot Italia på nettopp Santiago Bernabéu. Den spanske teknikeren satt umiddelbart fart på hjemmelaget, men Levante forsvarte seg heroisk. Det var også uvanlig mye slurv å spore fra det vanligvis så presise Real Madrid-maskineriet.

Etter 89 minutter ble vondt til verre da brasilianske Marcelo fikk rødt kort etter tilsynelatende å ha sparket til en Levante-spiller etter at ballen gikk ut av spill.

Gareth Bale og Toni Kroos var begge svært nær å bli matchvinner i sluttminuttene, men det endte til slutt 1-1 på Santiago Bernabéu.

Dermed har Real Madrid kun tatt fem poeng av ni mulige i årets sesongstart.