«Skal vi danse»-Marna har fått hjelp av ektemannen Ørjan til å være sexy på dansegulvet

NYDALEN (TV 2): Ørjan Burøe (43) måtte steppe inn som danselærer for å få Marna Haugen Burøe (36) klar for en sensuell dans.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Blogger Marna «Komikerfrue» Haugen Burøe (36) imponerte dommerne og TV-seerne i forrige ukes «Skal vi danse»-sesongpremiere, selv om hun bare hadde øvd i én og en halv uke på tangoen.

Hun kom inn som erstatter i kjendisrealityprogrammet da bloggkollegaen Anna Rasmussen trakk seg kort tid før premieren.

– Jeg ligger fremdeles flere uker bak de andre, sier Haugen Burøe.

TV 2 møter bloggeren på prøvene til lørdagens sending, hvor første deltaker må reise hjem.

– De andre har hatt mulighet til å gå gjennom teknikk og begynt å tenke på koreografien til uke nummer to for lenge siden, mens vi startet på søndag med denne ukens dans. Men jeg prøver ikke å tenke så mye på det. Jeg kan ikke la det ta over fokus, sier hun.

Hold deg oppdatert: Følg Skal vi danse-universet gjennom hele uken her.

Ektemannen som danselærer

Denne uken skal hun og partneren Glenn Jørgen Sandaker (32) danse en sexy rumba. Det har bydd på frustrasjon.

– På onsdag lå jeg og gråt på trening, fordi jeg forsto ingenting av koreografien eller følelsene vi skal vise i dansen. Det ble for mye på en gang, og frustrasjonen hang over meg. Men det løsnet litt etter hvert, så det går fremover, sier hun.

– Dersom jeg blir trygg på koregrafien og klarer å være «hot» i tillegg, så kan det bli gøy, sier hun.

TRENING: I denne ukens rumba handler det om å være sexy for Marna Haugen Burøe, og da har Ørjan Burøe steppet inn som ekstra danselærer Foto: Skjermdump Instagram/Komikerfrue
TRENING: I denne ukens rumba handler det om å være sexy for Marna Haugen Burøe, og da har Ørjan Burøe steppet inn som ekstra danselærer Foto: Skjermdump Instagram/Komikerfrue

Hennes ektemann, komikeren Ørjan Burøe (43), har hjulpet henne med den sistnevnte utfordringen.

Denne uken har Burøe vært med på dansetrening, hvor han blant annet har gitt sin kone tips om hvordan hun kan være mer sexy og sensuell på dansegulvet.

– Det er vanskelig å være sexy, så det er en personlig utfordring for meg. Rumba er som tørrpuling, så du skal være mer kjæreste med dansepartneren enn du er med din egen kjæreste. Og janteloven henger tungt over meg, så den må jeg blåse vekk, sier hun.

Tillit

Skal vi tro Haugen Burøe, har ektemannen vært en streng danselærer.

– Ørjan kjeftet på meg. Han har gitt Glenn Jørgen streng beskjed om at han må presse meg hardere, sier hun og ler.

Hun er glad for at ektemannen involverer seg i dansingen.

– Det er en veldig tillitserklæring at han er med. Det gjør det lettere for meg å klå på en annen mann. Det er jo ikke hver dag man skal gjøre det. Ørjan sier at «hvis vi skal gjøre dette, så må vi gjøre det skikkelig». Så vi er et team, sier hun.

Travel høst

I høst må de samarbeide for å få timeplanen til å få opp: Paret har to små barn sammen, de er i gang med å innrede sitt nyoppussede hus, snart reiser Ørjan på turne med sitt humorshow og de er aktuelle med den nye sesongen av «Bloggerne» på TV 2.

I tillegg skal hun oppdatere bloggen «Komikerfrue», som er blant Norges mest leste blogger.

På bloggen og i sosiale medier har det rent inn med ros og lykkeønskninger etter at hun debuterte på parketten på lørdag.

– Bloggleserne er min heiagjeng, så jeg lener meg på dem. De sier at de elsker meg og heier på meg uansett, og de synes at jeg er kjempetøff som tør å være med, sier hun.

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdager klokken 19.30. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.