Braktap i sesongåpningen for Super Bowl-vinneren

– En grusom følelse, sier quarterbackstjernen Tom Brady.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

New England Patriots - Kansas City Chiefs 27-42

Tom Brady og New England Patriots gikk gjennom fjorårssesongen med bare to tap på veien mot Super Bowl-triumfen, men mesterne fra Boston ble sendt kraftig ned på jorden natt til fredag.

I sesongens første NFL-kamp ble Patriots knust av Kansas City Chiefs i kampen som endte med 42-27-seier til laget fra Missouri. Patriots hadde på et tidspunkt en tipoengsledelse, men kollapset mot slutten av oppgjøret.

Se video fra kampen i øverst på siden!

Flere spillere stod frem, men mest av alle dominerte førsteårsproffen Kareem Hunt. 22-åringen leverte totalt 246 yards og tre touchdowns ispedd noen spektakulære prestasjoner i sin første kamp på den store scenen. 246 yards i sin første kamp er det meste av en førsteårsproff i NFL siden 1970.

– Vi er underdog og ingen tror på oss. Vi ville hysje på publikum, sjokkere publikum og verden, sier Hunt til Chiefs' hjemmeside.

Tapet svir på mange måter for Patriots. Under suksesstrener Bill Belichick, som har trent laget side 2000, har Patriots aldri sluppet til mer enn 42 poeng. Ikke siden 1993 har Patriots latt motstanderlaget score så mange poeng.

– De ga oss inn på vår egen hjemmebane. Det er en grusom følelse. De eneste som kan gjøre noe med det, er i denne garderobe. Vi må grave dypere enn vi gjorde i kveld, sier quarterback Brady til Providence Journal.

– Dårlig forsvar, dårlig trenerjobb, dårlig spill, dårlig fotball, konkluderte trener Belichick med etter kampen.

Sesongen fikk en tøff start for Brady og Co. da det forrige uke ble klart at lagets kanskje viktigste receiver, Julian Edelman, mister hele sesongen som følger av en korsbåndsskade. I nattens kamp mot Cheifs fikk laget også skader på receiver Danny Amendola og forsvarsspiller Dont'a Hightower.