– Jeg har ønsket å spille under Mourinho siden jeg var elleve år gammel

For tre år siden var Romelu Lukaku uønsket av José Mourinho i Chelsea og ble solgt til Everton. Når de to nå er gjenforent i Manchester United, er det en guttedrøm som går i oppfyllelse for Premier Leagues toppscorer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med tre scoringer på tre kamper har signeringen av Romelu Lukaku båret frukter umiddelbart for Manchester United.

Og endelig er 24-åringen der han ønsker å være - under José Mourinhos vinger.

– Jeg har ønsket å spille for Mourinho siden jeg var elleve år gammel. Når man får en mulighet til det, sier man ikke nei. Jeg er veldig takknemlig, forteller Lukaku etter torsdagens økt på Uniteds treningsfelt Carrington.

Se intervju øverst i artikkelen

For spisskjempen ble veiet og funnet for lett av Mourinho da han var Chelsea-spiller. I 2013 ble den da 20 år gamle belgieren utleid til Everton. I 2014 ble han solgt til samme klubb. Likevel forteller Lukaku om en sjef han setter stor pris på.

– Han gir ikke spillerne tid til å senke skuldrene. Han vil at alle skal gi alt på trening og i kamp, det liker jeg ved ham, sier Lukaku, som også tegner et bilde av United-manageren som folk flest ikke kjenner godt til.

– Utenfor banen er han en familiemann. En man kan fortelle det man har på hjertet, og han lytter til deg.

Atmosfæren i og rundt en av verdens største fotballklubber er god om dagen. Etter en imponerende sesongstart med tre strake seire, ingen baklengsmål og ti scoringer ser Lukaku lyst på fortsettelsen for ligalederne fra Manchester.

– Spillerne er unge, alle er sultne og vil mye, vi erter hverandre på trening når vi slår hverandre i spilløkter, atmosfæren er veldig god og jeg er lykkelig for å være her.

Lørdag møter Manchester United Stoke på BET365 Arena i Stoke, et lag United ikke klarte å slå forrige sesong (1-1 i begge møter). Også forrige sesong åpnet United med tre strake seire i Premier League før de tapte mot byrival Manchester City.

På TV 2 Sport Premium, lørdag fra kl. 18.00, ser du om de røde djevlene og Romelu Lukaku fortsetter seiersmarsjen denne gangen.