JUBEL OG NEDTURER: Steven Gerrard jubler for en scoring mot Manchester United i 2014, men han har ikke bare gode minner fra oppgjørene mot erkerivalen.
JUBEL OG NEDTURER: Steven Gerrard jubler for en scoring mot Manchester United i 2014, men han har ikke bare gode minner fra oppgjørene mot erkerivalen. Foto: Paul Ellis

Steven Gerrard avslører hvilke to Manchester United-spillere han hatet

Men etter karrieren har Liverpool-legenden endret oppfatning.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Steven Gerrard forlot Liverpool i 2015 etter over 500 kamper for klubben. Han vant blant annet FA-cupen, ligacupen, UEFA-cupen og Champions League i sin Liverpool-karriere, men ligatittelen klarte aldri Gerrard å vinne. Onsdag var det faktisk 10 000 dager siden Liverpool sist vant serien.

I Gerrards storhetsperiode var det Manchester United som var det dominerende laget. Chelsea, Arsenal og Manchester City vant riktignok ligaen flere ganger, men for Gerrard var det ekstra spesielt å slå Manchester United.

Det skyldtes nok rivaliseringen mellom de to klubbene, men også at spillerne i de to klubbene hadde sine personlige feider.

Nå avslører Gerrard at det var to Manchester United-spillere han hatet spesielt: Rio Ferdinand og Gary Neville.

– Når man står i spillertunnelen ved siden av Gary Neville og Rio Ferdinand vil man gjøre alt i sin makt for å slå dem. Det er hat, det er akkurat slik det er, sier Gerrard ifølge Manchester Evening News.

Gerrard scoret seks ganger mot Manchester United, men det ble også noen nedturer. Gerrard ble utvist to ganger mot Manchester United. Den siste utvisningen kom i Gerrard siste kamp mot de røde djevlene.

37-åringen husker at det var vanskelig å spille for samme landslag som Neville og Ferdinand.

– Da vi møtte på landslagssamlinger for England måtte jeg late som jeg likte dem. Men når både karrieren min og karrierene deres er over, det er da vennskapet kan begynne, sier han.

Ferdinand, Neville og Gerrard har alle fått jobb i media etter fotballkarrieren. Nå er hatet borte.

– Jeg respekterte Rio som spiller. Han spilte for en toppklubb hele livet, og han er en bra fyr i tillegg. Jeg setter pris på å jobbe sammen med ham i BT Sport nå, sier Gerrard.