VIL HAN TILBAKE TIL MADRID? David De Gea er god kompis med Sergio Ramos. Nå vil han at sistnevnte bruker innflytelsen sin til å fikse en overgang.
VIL HAN TILBAKE TIL MADRID? David De Gea er god kompis med Sergio Ramos. Nå vil han at sistnevnte bruker innflytelsen sin til å fikse en overgang. Foto: Georges Gobet

Fotballryktene: – De Gea har bedt Ramos om å fikse Real Madrid-overgang

Og Diego Costa er snart tilbake i trening.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fortsatt lenge til januar, men overgangsryktene rundt de store klubbene har aldri pause.

Nå hevder spanske Diario Gol at David De Gea har bedt Sergio Ramos om å fikse en overgang til Real Madrid.

Den tidligere Liverpool-direktøren Christian Purslow avslører nå at Philippe Coutinho uansett ikke hadde forlatt klubben i sommer. Han mener et eventuelt salg ville sendt feil signaler, skriver Sky Sports.

Diego Costa er tilbake i London etter en veldig lang ferie. Costa drømmer om en overgang tilbake til Atletico Madrid, og vil bruke tiden sin fremover til å snakke seg vekk fra Chelsea, skriver Marca.

Costas lagkamerater er overbeviste om at spissen kommer tilbake og vil ta straffen sin, skriver Daily Telegraph. Et alternativ for Costa er å trene med Chelsea-reservene for å holde kroppen i gang. Atletico Madrid ønsker nemlig ikke en utrent Costa i januar.

Emre Can har vært i forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt i nesten et år. Det begynner å haste for Merseyside-klubben. Cans kontrakt løper nemlig ut i neste år. Problemet er at Can vil ha en utkjøpsklausul i kontrakten sin. Det har Liverpool ingen planer om å gi ham, skriver Daily Mail.

Bayern München-sjef Karl-Heinz Rummenigge hevder at Inter slett ikke la inn bud på Arturo Vidal i sommer. Både Inter og Milan ønsker å kjøpe 30-åringen neste sommer, hevder italienske Tuttosport.

Den franske midtbanespilleren Blaise Matuidi takket nei til Manchester United, Arsenal og Manchester City i sommer, skriver France Football. Matuidi valgte som kjent å fortsette karrieren i Juventus.

Andres Iniesta (33) kommer til å signere på en kontraktsaforlengelse med Barcelona, sier klubbpresident Josep Maria Bartomeu ifølge Mundo Deportivo.

Den tidligere Arsenal- og Real Madrid-spissen Julio Baptista er på vei tilbake til engelsk fotball. Baptista går trolig gratis til Bolton, skriver The Sun.

Everton-spissen Henry Onyekuru var på utlån til Anderlecht i sommer og så ut til å være på vei til Celtic. Den overgangen ble det aldri noe av. Onyekuru sier at han slett ikke angrer på at han vraket Celtic.

Litt lavere ned i divisjonene er Josh Wright i samtaler med Southend United. Wright står for øyeblikket uten kontrakt.