Ny kvalik-blemme for Messi og Argentina

VM kan ryke for de argentinske superstjernene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se scoringene fra kampen i videovinduet øverst på siden!

Lionel Messi og Argentina har stilt seg i en vanskelig situasjon i den søramerikanske VM-kvaliken. Med to kamper igjen av kvalifiseringen ligger VM-finalisten fra 2014 på femteplass i gruppen, som resulterer i playoff.

I kampen mot Venezuela, kvalik-gruppens bunnlag, trengte Argentina et selvmål for å sikre uavgjort og ett poeng i Buenos Aires. Det skjedde med stjerner som Ángel Di María, Messi, Paulo Dybala og Mauro Icardi i angrepsrekken.

Nå venter to avgjørende kamper mot gruppefirer Peru og Ecuador – sistnevnte i nesten 3000 meters høyde.

– Vi har to kamper igjen mot Peru og Ecuador, og vi må vinne beggge. Vi hadde tre sjanser til å score i første omgang og alt kunne vært avgjort. Vi må fortsette å kjempe i angrep og gi styrke til spillerne, sier landslagssjef Jorge Sampaoli ifølge AFP.

Dersom Argentina skulle ende på femteplass i gruppen, venter playoff mot New Zealand.

Det er ikke bare Argentina som er i trøbbel i den søramerikanske VM-kvaliken. Chile tapte natt til onsdag mot Bolivia i høyden i La Paz og ligger på plassen bak Argentina med ett poeng mindre. Alexis Sánchez og co. skal avgjøre VM-skjebnen mot Ecuador og allerede VM-klare Brasil, som også måtte gi fra seg poeng i nattens kamper.

Borte mot gruppetreer Colombia endte det 1-1 etter scoringer av Radamel Falcao og Willian. Sistnevnte leverte en suser av det virkelig vakre slaget.