Adrien Silva kan få en tung høst i England.
Adrien Silva kan få en tung høst i England. Foto: Yuri Kadobnov

– FIFA vil ikke la Leicesters nye midtbanestjerne spille

Portugisiske medier melder at FIFA ikke godkjenner Leicesters registrering av Adrien Silva. papirene ankom 14 sekunder for sent.

Ifølge A Bola tirsdag kveld vil ikke Adrien Silva få lov til å spille for Leicester før i januar. FIFA skal ikek ha et problem med selve overgangen, men vil ikke la ham bli registrert som spilleberettiget i Premier League.

BBC melder onsdag at papirene på Silva ankom FIFA bare 14 sekunder for sent.

– Vi jobber med Adrien og Sporting for å finne en løsning og utforsker alle muligheter, sier en talsperson fra Leicester til BBC.

Klubben ba om en utsettelse på Deadline Day for at Chelsea skulle hente Danny Drinkwater, mens de fikk inn Silva som erstatter. Leicester var likevel akkurat litt for sen med å få inn papirene.

De portugisiske mediene melder at Silva ikke kommer til å returnere til Sporting. Han har sagt sine farvel og er ikke i klubbens tropp til Champions League.

Avisen Record skrev tirsdag kveld at spilleren og engelsk FA er informert om avgjørelsen, men den er ikke offisielt bekreftet.

Avtalen mellom Sporting og Leicester skal heller ikke ha en klausul om annullering dersom FIFA ikke godkjente spillerens registrering. Dermed ser det ut til at den 28 år gamle midtbanespilleren får en lang treningshøst i Leicester før han kan bli spilleklar i januar.

Leicester skal allerede ha betalt en del av overgangssummen på over 200 millioner kroner.

Det hele setter Leicester i en knipe. De er nå uten erstatter for Danny Drinkwater, mens Nampalas Mendy – feilslått erstatter for N'Golo Kanté – er sendt på lån til Nice. Det kan bli tynt på sentral midtbane for dem utover høsten.

Lørdag møter Leicester nettopp Chelsea til dyst.