NYE DOMMERE: Mona Berntsen og Janne Formoe.
NYE DOMMERE: Mona Berntsen og Janne Formoe. Foto: TV 2

Her er de to nye dommerne i Norske talenter

Janne Formoe og Mona Berntsen tar plass bak dommerbordet neste sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når Norske talenter kommer tilbake på TV-skjermen, blir det med to nye ansikter bak dommerbordet.

Mona Berntsen er en av Norges mest profilerte dansere, og har de siste ti årene jobbet sammen med flere av verdens største artister. Nylig kom hun hjem etter å ha vært på verdensturne med Justin Bieber.

– Jeg har jo vært med i talentkonkurranser selv, så jeg synes det er spennende å få være med på andre siden. Det er utrolig kjekt å få komme hjem og se alle talentene og være med på deres reise. Så håper jeg at jeg kan bidra med min kunnskap og erfaring fra alt jeg har vært med på – og at vi får se andre talenter enn sang og dans, sier Mona Berntsen.

Gjestedommer

Janne Formoe fikk være gjestedommer i fjor, og nå blir hun fast medlem i panelet.

– Jeg fikk være gjestedommer i fjor og det ga mersmak. Nå håper jeg vi får se mange nye talenter. Kanskje noen som bare har opptrådt på sætra foran sauene sine, sier Formoe.

Hun startet sin karriere som Sunniva i Kaptein Sabeltann-forestillingene i Dyreparken i Kristiansand, og har etter det hatt en lang karriere på teaterscenen, og med filmer og tv-serier.

Fortsetter

Mia Gundersen og Bjarne Brøndbo fortsetter som dommere i talentkonkurransen.

Den niende sesongen med talentjakt er allerede i gang, og produksjonen reiser snart rundt i Norge for å lete etter deltakere. Opptakene starter i oktober.

Du kan melde deg på her!