LYKKE: Ruben Tunestveit Kengaran koser seg hjemme på gården i Arna utenfor Bergen med sin nye kjæreste, Julie Vabø.
LYKKE: Ruben Tunestveit Kengaran koser seg hjemme på gården i Arna utenfor Bergen med sin nye kjæreste, Julie Vabø. Foto: Privat

Jakten-Ruben har funnet kjærligheten

Jakten-bonden med frierbrevrekord, Ruben Tunestveit Kengararan (30), har funnet lykken med sykepleieren Julie Vabø (30) fra Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ruben Tunestveit Kengakaran (30) var deltager i den 12. sesongen av Jakten på kjærligheten, høsten 2015.

I programmet fant han tonen med frieren Christina Tamara Caceres (27), men det endte med at de gikk hvert til sitt.

Ny kjæreste

Nå, to år senere, smiler lykken til den tidligere Jakten-bonden. Han har funnet kjærligheten med sykepleieren Julie Vabø, melder VG.

– Jeg kan bekrefte at jeg har vært i et forhold med Julie siden mars i år, sier Ruben til TV 2.

– Hun er omsorgsfull og snill

Jakten-bonden Ruben har alltid likt Julie, men hun har aldri sett hans vei. Han trodde hun ikke var interessert og at hun var uoppnåelig.

– Jeg har alltid vist hvem Julie var, men trodde hun var utenfor min liga. Nå har lykken snudd og Julie er kjæresten min. Vi har det veldig fint sammen og hun er fantastisk med dyrene på gården, og er et skikkelig arbeidsjern. Julie er omsorgsfull, vakker og snill. At hun er sykepleier er og et stort pluss om jeg skulle bli syk, ler Ruben til TV 2.

Frierbrev-rekord

Ruben var med i Jakten på kjærligheten i 2015. Aldri før har en bonde i Jakten på kjærligheten mottatt så mange henvendelser.

Selv om bonde Johan Martin Tovslid fra Skien var nær ved å sette rekord i 2014, må vi helt tilbake til premieresesongen i 2004 for å finne den forrige brevrekorden. Den gang skrev 196 kvinner til Årnes-bonden Magnus Valen-Sendstad.

Kengakaran slo rekorden med nærmere 300 frierbrev. I tillegg kom det inn over 2500 Facebook-meldinger, SMS-er og Instagram-meldinger til den populære Arna-bonden.

«Dr. Love»

Ruben fant selv på kallenavnet «Dr. Love» under Jakten-sesongen han var med i.

Men nå har altså selveste Dr. Love slått seg til ro i et forhold.

Se premieren på Jakten på kjærligheten i kveld kl. 20