SJOKK: Antione Griezmann klarte ikke å finne nettmaskene i søndagens kamp mot Luxembourg.
SJOKK: Antione Griezmann klarte ikke å finne nettmaskene i søndagens kamp mot Luxembourg. Foto: Fred Lancelot

Fotballryktene: – Manchester United vurderer januar-bud etter at Griezmanns utkjøpsklausul ble halvert

Manchester United, som var svært nære å kjøpe den franske angriperen i sommer, skal visstnok vurdere å by på Atletico-spilleren allerede i januar.

Antoine Griezmanns utkjøpsklausul i Atletico Madrid skal ha gått fra 200 til 100 millioner euro så fort overgangsvinduet stengte. Det er godt nytt for Manchester United skal vi tro spanske og britiske medier.

Griezmann virket lenge å være på vei til Manchester United i sommer, men da Atletico fikk kjøpenekt valgte franskmannen å bli ettersom den spanske hovedstadklubben dermed ikke kunne erstatte ham.

Den spanske avisen Mundo Deportivo skriver at Griezmann nå er tilgjengelig for rundt 920 millioner kroner, en pris som i dagens marked neppe vil skremme kjøpesterke Manchester United.

Tottenhams belgiske midtstopper Toby Alderweireld har en kontrakt som løper til 2020, men ifølge The Sun skal 28-åringen ha gitt klubben et ultimatum om å gi ham høyere lønn eller la ham gå til en ny klubb.

Evertons Ross Barkley var involvert i en av sommerens mest absurde overgangssagaer da han angivelig droppet en overgang til Chelsea, før, under eller etter den medisinske testen, alt etter hvem man spør.

Den britiske avisen Daily Star skriver at Barkley skal ha bestemt seg for at han vil til Tottenham, og at 23-åringen vil gjøre alt han kan for å presse frem en overgang til de liljehvite i januar.

Liverpools dynamiske midtbanespiller Emre Can har kun ett år igjen av kontrakten, og ifølge Independent vil Juventus prøve å signere ham allerede i januar.

De italienske mesterne har lenge vært koblet til den tyske midtbanespilleren og kan pre-signere Can så fort han har under seks måneder igjen av sin nåværende kontrakt. I så fall vil 23-åringen forlate Liverpool gratis når kontrakten hans går ut neste sommer.

Monacos Thomas Lemar valgte angivelig å bli værende i den franske klubben, til tross for et konkret tilbud fra Arsenal. Det har ikke imidlertid tatt motet fra Arsène Wenger. Ifølge Guardian bekreftet Wenger på fransk fjernsyn at Arsenal bydde 100 millioner euro for spilleren, men at Lemar takket nei til en overgang. Han bekreftet også at de vil forsøke på nytt ved en senere anledning.

Bacary Sagna (34) er klubbløs etter at kontrakten med Manchester City gikk ut i sommer. Det betyr at han fremdeles kan signere for en ny klubb, til tross for at overgangsvinduet nå er stengt i de største ligaene. Ifølge avisen Croydon Advertiser vurderer Premier League-klubbene Crystal Palace, West Ham og Brighton å gi franskmannen et kontraktstilbud.