Sjokkresultat for Frankrikes stjerner mot lille Luxembourg

Frankrike klarte bare 0-0 hjemme mot Luxembourg i VM-kvalifiseringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag fra kampen i Sportsnyhetene øverst på siden!

Frankrike - Luxembourg 0-0

Den franske landslagssjefen Didier Deschamps mønstret Antoine Griezmann, Olivier Giroud og Kylian Mbappé fra start og tilskuerne i Toulouse så nok for seg en målrik kamp mot lille Luxembourg.

Det franske mannskapet har kostet sine nåværende klubber 4,3 milliarder kroner. Luxembourg-laget er verdt 300.000 kroner.

Frankrike klarte imidlertid ikke å få hull å Luxembourg-forsvaret. De franske stjernene skapte mange store sjanser, blant annet da Griezmann enkelt skulle bredside inn 1-0 fra kloss hold, men Frankrike gikk målløse til pause.

Et enormt fransk press fortsatte etter pause, og etter en snau time ble Mbappé byttet ut til fordel for Alexandre Lacazette. Heller ikke Arsenal-stjernen klarte å overliste Luxembourg-målvakt Jonathan Joubert.

Et kvarter før slutt var Paul Pogba svært nær å redde Frankrike fra et pinlig resultat da han headet i tverrliggeren. Nærmere kom ikke Frankrike, som måtte innse at det ble et pinlig 0-0-resultat mot Luxembourg.

Men om uavgjort er sjokkerende, kunne Luxembourg detonert en enda større fotballbombe. Franskmennene presset på og etterlot seg bakrom. Det utnyttet innbytter Gerson Rodrigues, som kom seg løs og og skjøt i stolpen med om lag ti minutter igjen å spille.

Frankrike leder gruppe A med sine 17 poeng, ett mer enn Sverige. Nederland har 13 poeng, mens firer Bulgaria står med 12. Luxembourg har tatt fem poeng på åtte kamper. Det samme har Hviterussland på sisteplass.