Sesongpremiere av «Skal vi danse»:

Grunde Myhrer til topps i første «Skal vi danse»-program

Realitystjernen fikk 35 av 40 mulige poeng i «Skal vi danse»-sesongpremieren. Se alle dansene her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Skal vi danse» er tilbake med sin 13. sesong, og lørdag inntok tolv kjendiser og deres dansepartnere parketten i TV-studioet i Nydalen i Oslo.

Det var tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Grunde Myhrer (21) og partneren Ewa Trela (38) som imponerte dommerne mest. Paret fikk hele 35 poeng.

Realitystjernen var så overlegen på dansegulvet, at han nærmest ble anklaget for juks av dommerne.

– Jeg er helt målløs. Du må ha jukset, sa Egor Filipenko.

– Jeg er så imponert. Det ser ut som om du har gjort dette kjempelenge, da Tore Petterson.

Rett bak på poenglista kom tidligere «Idol»-vinner Jorun Stiansen (33) og «Skam»-skuespiller Cengiz Al (20), som begge fikk 34 poeng av dommerne.

Hold deg oppdatert: Følg Skal vi danse-universet gjennom hele uken her.

Det var radioprogramleder Geir Schau (57) som fikk færrest poeng. Dommerne ga ham 17 poeng for hans cha cha cha.

Ingen måtte reise hjem i første program, men parene tar med seg alle poengene til neste uke. Da må første deltaker forlate «Skal vi danse».

Se alle dansene her:

I sesongens første sending fikk seerne se stilene jive, vals, tango og cha cha cha.

Tidligere snøbrettkjører Helene Olafsen (27) og partneren Jørgen Nilsen (27) var første par ut. De imponert med flere triks og fikk 26 poeng av dommerne for sin cha cha cha.

Komiker og TV-profil Tommy Steine (48) og partneren Alexandra Kakurina (34) danset vals, og de fikk 25 poeng av dommerne.

– Jeg er det tyngste som har vært på gulvet siden kulissene, var Tommys kommentar etter dansen.

Neste par ut var kjendisstylist Erlend Elias (34) og partneren Marianne Sandaker (29). De fikk 23 poeng av dommerne for sin tango.

Bakeblogger og TV-profil Ida Gran-Jansen (29) og partneren Benjamin Jayakoddy (22) imponerte dommerne. De fikk 30 poeng for sin jive.

Programleder Hedda Kise (44) skadet seg allerede på fjerde dansetrening, ved å briste ribbeinet, men hun ga ikke opp treningen på grunn av det. Hun og partneren Ivo Havranek (30) fikk 28 poeng av dommerne for sin vals.

Blogger Marna Haugen Burøe (36) kom inn som erstatter da bloggkollegaen Anna Rasmussen trakk seg fra «Skal vi danse». Marna og partneren Glenn Jørgen Sandaker (32) begynte å øve én og en halv uke i forkant av premieren, men dommerne lot seg likevel imponere. De fikk 28 poeng for sin tango.

Neste par ut var tidligere ishockeyspiller Erik Follestad (28) og partneren Lillian Aasebø (24), og de fikk hele 33 poeng av dommerne for sin tango. I ettertid var det derimot Lillians puppeglipp da hun skulle rette på kjolen som fikk mest oppmerksomhet.

– Jeg skulle bare sjekke at alt var på plass med kjolen, så ble det litt feil vinkel i kamera. Men kropp er flott og jeg har et helt avslappet forhold til det som skjedde, sier hun til TV 2, og legger til at hun er utrolig stolt over partnerens innsats på dansegulvet.

Radioprogramleder Geir Schau (57) og partneren Anette Stokke (29) gjorde det dårligst i premierprogrammet, ifølge dommerne. Deres cha cha cha fikk 17 poeng.

Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Grunde Myhrer (21) og partneren Ewa Trela (38) gjorde dommerne helt målløse med sin vals. De fikk 35 poeng av dommerne, som nærmest lurte på om realitystjernen hadde jukset. Paret gikk helt til topps på kveldens resultatliste.

Jorun Stiansen (33) vant «Idol» i 2005, og nå er hun tilbake i rampelyset og klar for å sjarmere det norske folk på nytt. Hun danset jive sammen med partneren Fredric Brunberg (31), og dommerne likte svært godt det de så. Paret fikk 34 poeng, som ga en delt andreplass på kveldens resultatliste.

Tidligere Bergensordfører Trude Drevland (70), som er tidenes eldste «Skal vi danse»-deltaker, danset cha cha cha sammen med partneren Bjørn Wettre Holthe (36). De fikk 26 poeng av dommerne.

«Skam»-skuespiller Cengiz Al (20) avsluttet premiereprogrammet med en jive. Han og partneren Mai Benedikte Mentzoni (25) fikk 34 poeng av dommerne, som mente at de vil bli et farlig par fremover.

Se «Skal vi danse» på TV 2 lørdager klokken 19.30. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.