Person alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Vedkommende er alvorlig skadd, men utenfor livsfare. Ingen er pågrepet etter hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet fikk melding klokken 4.10 om at en person var funnet knivstukket ved Brugata i Oslo.

– Personen ble fraktet til akuttmottaket ved Ullevål sykehus med alvorlige skader, opplyser operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet mener minst to personer står bak, men har ikke lykkes med å finne disse.

– Det er innhentet opplysninger fra vitner og video-overvåking. Vi håper etterforskningen vil vise hvem som er involvert, sier Aune.

Fornærmede ligger fortsatt på sykehus da TV 2 snakker med politiet litt over klokken 06.30 lørdag, men er utenfor livsfare.

– Vi følger opp saken utover dagen, opplyser operasjonslederen.

Utsatt for vold

Rett før midnatt fant en annen voldshendelse sted ved Grorud T-banestasjon.

– En mann i 30-årene er utsatt for vold, trolig ved bruk av kniv. Han ble fraktet til legevakta med synlige skader i hodet. Fornærmede ble overfalt av det som beskrives som tre gjerningsmenn og påført skadene, sier opereasjonsleder Marita Aune.

Første kontakt mellom fornærmede og gjerningspersonene skal ha vært ved en gangbro ved Grorud T-banestasjon. Det har så flyttet seg i retning mot Ammerudhellinga, hvor angrepet fant sted.

Aune sier at det fremstår som en uprovosert handling.

– Vi ønsker kontakt med vitner og folk som har vært i området som kan ha sett noe. Hvis noen tror de har opplysninger i saken, oppfordrer vi dem til å ringe politiet, sier Aune.