GRAVID: Serena Williams er nå seks måneder på vei. Her er hun på MET-gallaen med forloveden i mai i år. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images For Entertainment Weekly/AFP
GRAVID: Serena Williams er nå seks måneder på vei. Her er hun på MET-gallaen med forloveden i mai i år. Foto: Dia Dipasupil/Getty Images For Entertainment Weekly/AFP

Serena Williams har blitt mamma

Kjendisparet Serena Williams og Alexis Ohanian fikk fredag sitt første barn – det ble en jente.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Terminen til tennisstjernen Serena Williams (35) og forloveden og Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian (34) har vært ukjent. Fredag fikk de en datter.

Daily Mail skriver at Alexis trodde de ville få en gutt. Den britiske avisen skriver også at Serena ble innlagt på sykehuset i Florida onsdag, men ikke fødte før fredag ettermiddag.

Det var nyhetssankeren Chris Sheperd som var det første som delte nyheten på sin Twitter-konto fredag kveld.

Etter det har gratulasjonene strømmet på i sosiale medier. Blant annet fra Beyonce.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Fortalte om graviditeten ved et uhell

I et intervju i det amerikanske magasinet Vanity Fair fortalte Williams i sommer at hun delte gravidnyheten med kjæresten ved å gi han en papirpose med seks positive graviditetstester.

Men nyheten om at paret var gravide ble sluppet offentlig ved et uhell i april.

Tennisproffen publiserte et bilde av seg selv i gul badedrakt på Snapchat med teksten «20 uker». Senere fortalte Williams at bildet egentlig bare var ment for noen nære venner.

Forlovet i Roma

Tennisstjernen har vært forlovet til Ohanian siden desember. Han overrasket henne med et romantisk frieri i Roma, på samme sted som de traff hverandre for første gang. De har holdt sammen siden høsten 2015.

Ohanian er en av bakmennene bak nettstedet Reddit.

– Han er fantastisk person. Han behandler alle på samme måte, roste Williams da forlovelsen ble kjent.

35-åringen er tennissportens største kvinnelige stjerne og har vunnet 23 Grand Slam-titler. Totalt har hun vunnet 72 WTA-turneringer.

Williams vant sin siste Grand Slam så sent som i januar, da han slo søsteren Venus i finalen av Australian Open. Da var hun altså allerede gravid.