IKKE FORNØYD: Kim Kardashian legger ingenting i mellom når hun får spørsmål om hva hun synes om Donald Trump som president.
IKKE FORNØYD: Kim Kardashian legger ingenting i mellom når hun får spørsmål om hva hun synes om Donald Trump som president. Foto: Stella Pictures

Kim Kardashian (36) om Trump: – Datteren min (4) ville gjort en bedre jobb

Realitystjernen er lei av å tie om sine politiske meninger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke ofte Kim Kardashian West (36) lufter sine politiske synspunkter, men i et intervju septemberutgaven av Harper's Bazaar Arabia, klarer hun ikke å la være.

Når stilikonet og TV-personligheten blir spurt om hvem som burde sitte i Det hvite hus, kommer svaret kontant.

– Ikke den nåværende presidenten. Hvem som helst kunne styrt USA bedre.

For å understreke hva hun mener, bruker hun sin fire år gamle datter North West som eksempel på en god erstatter.

– Datteren min ville gjort en bedre jobb, svarer hun.

– Ikke trygg lenger

Hele «Kardashian-klanen» har vært åpne om at de støttet Hillary Clinton under presidentvalget, sett bort fra ektemannen Kanye West og Caitlyn Jenner (67) – som slo et slag for Donald Trump.

– Vi har jobbet så hardt for å komme dit vi er og for å ha så mye å være stolte av i landet vårt, også blir alt reversert. Det er ingenting annet enn frustrerende, sier hun og legger til at den ene dagen med Trump som president er mer sjokkerende og tragisk enn den forrige.

– Verden er blitt et skummelt sted å leve. Før kunne man føle seg trygg i sitt eget hjem. Med Trump som president føler man seg ikke trygg lenger, konkluderer hun.

Følger ikke Trump

Kim, som ellers deler det meste med sin enorme følgerskare i sosiale medier, forklarer at hun har vært forsiktig med å komme med politiske ytringer. Hun sier hun har vært redd for å bli misforstått.

– Ting du sier kan bli tatt ut av kontekst, og jeg ønsker å behandle folk med respekt. Jeg vil ikke såre noens følelser, konstaterer hun.

Men Donald Trump er tydeligvis et unntak. Ikke er hun en av hans 37 millioner Twitter-følgere heller.

– Jeg følger Obama da, avslutter hun.